• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.10.2020

17:49

SASLUŠAN MIGRANT KOJI JE IZBO MLADIĆA NA ZELENOM VENCU! U Tužilaštvu rekao da je to uradio u samoodbrani!

Vesti

SASLUŠAN MIGRANT KOJI JE IZBO MLADIĆA NA ZELENOM VENCU! U Tužilaštvu rekao da je to uradio u samoodbrani!

Podeli vest

Noćas oko 00:30 časova osumnjičeni N. W. je napao nožem oštećenog S. V. kojom prilikom ga je teško telesno povredio u predelu stomaka, nakon čega se udaljio sa lica mesta, ali je uočen u blizini autobuske stanice od strane policijskih službenika PS Savski venac koji su ga lišili slobode

Istog dana osumnjičeni je saslušan pred postupajućim zamenikom javnog tužioca na okolnosti izvršenja krivičnog dela Teška telesna povreda iz čl. 121 КZ kojom prilikom je izneo odbranu da je on isprovociran i napadnut od strane oštećenog, nakon čega je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora prema osumnjičenom u smislu čl. 211 КZ Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Tužilaštvo će u daljem toku postupka ispitati oštećenog i svedoke, narediti veštače telesnih povreda koje je zadobio oštećeni i pribaviti druge dokaze, nakon čega će doneti odluku o daljem postupanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija