• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

17.10.2020

18:20

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE UPUCAN U TRŽNOM CENTRU UŠĆE! Bivši Pink Panter već dva puta bio na meti, ozloglašeni Čaba Der mu zeta ubio greškom!

Vesti

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE UPUCAN U TRŽNOM CENTRU UŠĆE! Bivši Pink Panter već dva puta bio na meti, ozloglašeni Čaba Der mu zeta ubio greškom!

Podeli vest

Kako se nezvanično saznajemo u sačekuši u garaži TC Ušće u glavu je upucan Aleksandar Šarac koji je već bio dva puta bio na meti ubica

Naime u januaru 2019. ubijen je Nebojša M. (38) iz Beograda, zet "pink pantera"  Šarca, iispred ispred njihove porodične kuće na Banovom brdu dok je pored svog automobila sklapao kolica za bebu.

Nebojša je na mestu ostao mrtav, a napadač, koji je nosio belu jaknu, pobegao je belim "puntom".

Kako saznajemo, Nebojša je najverovatnije greškom stradao, jer je prava meta bio Šarac, a za njegovu likvidaciju tada je angažovan profesionalni ubica Čaba Der.

Samo nekoliko meseci ranije u avgustu 2018. on je takođe izbegao smrt. Tda je greškom bačena bomba na automobil Vukašina Vuleta Avdalovića, bivšeg reprezentativca i košarkaša Partizana, ispred njegove kuće na Banovom Brdu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PeraPadobranac

pre 3 godine

Ubistva i kriminal na svakom koraku... Sposobna policija - nema sta...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija