• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

19.10.2020

14:35

IZAZVAO SAOBRAĆAJKU, POBEGAO, A POTOM ZLOSTAVLJAO ŽENU! Evo kako će biti kažnjen za sva krivična dela!

Vesti

IZAZVAO SAOBRAĆAJKU, POBEGAO, A POTOM ZLOSTAVLJAO ŽENU! Evo kako će biti kažnjen za sva krivična dela!

Podeli vest

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nakon izvedenih dokaznih radnji, sa osumnjičenim Ć.D. (40) zaključilo je sporazum o priznavanju krivičnih dela

Ć.D. je najpre izazvao saobraćajnu nesreću pa pobegao, a nakon toga vršio nasilje nad suprugom u stanu zbog čega je osuđen na devet meseci zatvora.  

Osumnjičeni je izvršio više krivičnih dela i to: Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 289. stav 1 KZ, krivično delo Nepružanje pomoći licu povređenom u sobraćajnoj nezgodi iz člana 296 stav 1 KZ i krivično delo Nasilje u porodici iz člana 194 stava 1 KZ, te je od strane suda izrečena kazna zatvora u trajanju od devet meseci uz izricanje mere bezbednosti.

Mere bezbednosti koje su mu izrečene su obavezno lečenje alkoholičara koja će bit izvršena u zavodu za izvršenje za vreme trajanja zatvorske kazne i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od jedne godine koja će se spovesti nakon izvršavanja kazne zatvora. 

Kako je saopšteno, Ć. D. je najpre u nedelju, 27. septembra, učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je šest osoba zadobilo lake telesne povrede, nakon čega je pobegao sa mesta nezgode ne pružajući pomoć povređenima.

Dalje se uputio kod supruge, koju je psihički maltretirao, a posle toga se vratio u stan, nastavio da putem društvenih mreža ugrožava sigurnost pretnjama po život prijatelju svoje supruge.

Pronađen je u tom stanu i uhapšen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija