• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv

20.10.2020

21:59

NAPADAČ NA ŠARCA IMA VIŠE OD 100 KRIVIČNIH DELA! Izbo čoveka zbog toaleta, OBIJAO TRAFIKE I KRAO AUTOMOBILE!

Vesti

NAPADAČ NA ŠARCA IMA VIŠE OD 100 KRIVIČNIH DELA! Izbo čoveka zbog toaleta, OBIJAO TRAFIKE I KRAO AUTOMOBILE!

Podeli vest

Muškarac Lazar I. (23) koga su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom danas identifikovali kao osumnjičenog za teško ubistvo u pokušaju nad Aleksandrom Šarcem (35), od ranije je poznat policiji

On ima, kako saznaje naš portal, više od 100 krivičnih dela zabeleženih u policijskoj evidenciji, saznaje Objektiv.

U debelom dosijeu osumnjičenog izdvajaju se krađe, teške krađe, nelegalno držanje oružja, nanošenje lakih telesnih povreda, a uglavnom je obijao trafike i krao vozila.

IDENTIFIKOVAN NAPADAČ IZ UŠĆA! Policija otkrila ko je pucao na Šarca!

Osumnjičeni za teško ubistvo u pokušaju je kao maloletnik ljudima krao čak i obuću iz dvorišta, a jednom prilikom je izbo nožem čoveka u butinu zbog svađe oko toga ko će prvi da ide u toalet.

Podsetimo, sumnja se da je L. I. u podzemnoj garaži Tržnog centra „Ušće“ prišao sa leđa Aleksandru Šarcu i iz pištolja sa prigušivačem ispalio mu dva hica u predelu glave, nanteško ubistvo u pokušaju nad Aleksandrom Šarcem (35)evši mu teške telesne povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija