• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

21.10.2020

08:27

FRIZERKA MARIJA SMISLILA PAKLENI PLAN ZA BIVŠEG DEČKA zbog kojeg se na kraju dogodila jeziva tragedija

Vesti

FRIZERKA MARIJA SMISLILA PAKLENI PLAN ZA BIVŠEG DEČKA zbog kojeg se na kraju dogodila jeziva tragedija

Podeli vest

Oproštajno pismo otkrilo sve tajne.

Zatvorski čuvar Miloš Nedić (23) iz Bijeljine pronađen je obešen o dalekovod u naselju Brijesnica, a zahvaljujući oproštajnom pismu policija je utvrdila da iza samoubistva stoji Marija M. (26), koja je uhapšena.

Devojku PU Bijeljina tereti da je od avgusta do oktobra ove godine na "Instagramu" napravila lažni profil, na ime B. K. opasnog kriminalca iz Tuzle, preko kojeg je ucenjivala Nedića i upućivala mu ozbiljne pretnje.

- U nameri da sebi pribavi imovinsku korist, lažno se predstavljajući kao B. K. iz Tuzle osumnjičena je pretnjama prinudila oštećenog da joj u više navrata isplati oko 10.000 KM (5.000 evra), dajući joj iznose od po 500 KM i slično. Kao posledica tih pretnji došlo je do smrti oštećenog koji je izvršio samoubistvo vešanjem - rekla je portparolka PU Bijeljina Aleksandra Marić.

U policiji saznajemo da je policiji prethodno prijavljen Nedićev nestanak. Prijavu je uputio njegov brat, navodeći da se Miloš 17. oktobra udaljio od kuće u blokovima Patkovača u nepoznatom pravcu. Pokrenuta je potraga, a njegovi prijatelji su na društvenim mrežama delili Miloševu fotografiju, moleći za pomoć u pronalasku.

Foto: Tanjug

 

- Nedić je poslednji put viđen 17. oktobra oko 18 časova. Gotovo dva dana o njemu nije bilo nikakvog traga, da bi 19. oktobra jedan građanin policiji prijavio da je u blizini mosta u naselju Brijesnica uočio telo muškarca obešeno o dalekovod. Ispostavilo se da se radi o nestalom Nediću - navode u policiji.

Pojašnjavaju da je on iza sebe ostavio oproštajno pismo pomoću koga je policija utvrdila da je duže vreme bio izložen pretnjama i uceni preko instagram-profila opasnog kriminalca iz Tuzle. Ispostavilo se da se radi o lažnom profilu koji je kreirala Marija M. inače frizerka i maserka s kojom je Nedić ranije bio u ljubavnoj vezi.

- Zabavljali su se nekih mesec dana i u to vreme ona je očigledno saznala određene stvari o Nediću, što je iskoristila da ga ucenjuje. Preko lažnog profila je tražila novac, koji je on u strahu krenuo da isplaćuje. Svakodnevno je bio pod pritiskom, pa je podizao kredite i zadužio se kako bi isplatio traženi iznos. Kada više to nije mogao da podnese sam je sebi oduzeto život - pojašnjavaju u policiji.

Radi zaštite istrage u policiji ne žele da otkriju čime je konkretno ona ucenjivala Nedića. Nije poznato ni zašto je za iznudu iskoristila lik i delo kriminalca, poznatog po učešću u više kriminalnih obračuna.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija