• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

21.10.2020

11:59

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE! Dragan nađen mrtav ispod stepeništa kuće, a ovo je uzrok njegove smrti

Vesti

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE! Dragan nađen mrtav ispod stepeništa kuće, a ovo je uzrok njegove smrti

Podeli vest

Dragan M. (57), iz zaseoka Vučkovac u selu Ratković kod Rekovca, čije je telo pre dva dana pronađeno ispod stepeništa njegove porodične kuće, preminuo je od infarkta, a povrede koje je imao na glavi, zadobio je prilikom pada sa stepeništa, pokazala je obdukcija.

Reč je o takozvanoj zadesnoj smrti, koju je izazvao zastoj rada srčanog mišića.

Kako je ispričao rođak nesrećnog čoveka, zatekli su ga na stomaku , dok su mu na potiljku bile vidljive dve povrede i dodao da kuća nije bila obijena, niti je bilo premetačine.

On ističe da je Dragan živeo sam, a o njemu su brinule dve sestre, koje žive u Kragujevcu.

One su i posumnjale da mu se nešto desilo, jer je tog dana trebalo da ode po ručak, koji mu je spremila jedna od sestara.

Ubrzo je pozvala komšnicu da ode da proveri da li je sve u redu, a ona je zatekla Dragana mrtvog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija