• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

30.10.2020

23:30

SIN (7) MU U VOŽNJI ISKOČIO IZ KRILA I PAO POD ZADNJI TOČAK! Užasna tragedija u selu Brović u okolini Obrenovca

Vesti

SIN (7) MU U VOŽNJI ISKOČIO IZ KRILA I PAO POD ZADNJI TOČAK! Užasna tragedija u selu Brović u okolini Obrenovca

Podeli vest

* Goran J. (37) vozio traktor dok mu je sin bio u krilu, a supruga je sedela na blatobranu * Mališan je iznenada iskočio iz traktora, a zadnji levi točak prešao je preko njega i na mestu ga ubio

Mali Nikola Jovanović (7) poginuo je juče u selu Brović kod Obrenovca, kad ga je pregazio traktor naočigled njegovih roditelja!

Kako smo saznali, traktorom je upravljao otac Goran, Nikola mu je bio u krilu, a majka mališana sedela je na blatobranu. U jednom trenutku Nikola je iznenada iskočio iz traktora i pao pravo pod zadnji levi točak, koji ga je pregazio i na mestu usmrtio!

U blizini kuće

Nikolin deda Vladimir Jovanović ispričao nam je da se tragedija dogodila na putu, samo 200 metara od porodične kuće njegovog sina Gorana.
- Moj sin se u trenutku nesreće traktorom vraćao sa njive, sa sinom i suprugom. Traktor je bukvalno mileo, polako su išli kući kad je Nikola iznenada skočio iz očevog krila, pravo u smrt... Sve se desilo u trenu, niko ne zna zašto je moj unuk to uradio... Goran i snaja su odmah skočili sa traktora, pokušali su da pomognu Nikoli, ali nije mu bilo spasa. Krv mu je išla na usta, nije bio pri svesti... Strašna tragedija, ne mogu da shvatim kako je to moglo da se desi - priča deda Jovan.

Ubrzo posle nesreće, jedan prolaznik je video Gorana i njegovu suprugu kako zapomažu nad sinom. Odmah je stao i pozvao Hitnu pomoć, koja je prevezla mališana u bolnicu, ali je Nikola brzo podlegao povredama. Goran i njegova supruga su toliko bili potreseni da su im lekari dali injekcije za smirenje.

Komšinica porodice Jovanović ispričala nam je da je Nikola bio živahno dete i da je voleo traktore, iako mu otac nije davao da vozi, jer je bio suviše mali za to.
- Nikola je bio napredno dete, i fizički i psihički. U septembru je pošao u prvi razred, ali mogao je komotno pravo u drugi, koliko je bio napredan u svemu. Voleo je da pomaže ocu na imanju i u njivi, bio je vredan... - rekla je komšinica.

Petoro dece

Prema njenim rečima, Nikola je imao četvoro braće i sestara.
- Kad je Nikola bio mali, majka ih je ostavila i odselila se, a Goran se ponovo oženio. S tom ženom je dobio dete, ali se s njom razveo, pa se opet oženio Nikolinom majkom. Tako je Goran s obe žene dobio petoro dece i o svima se lepo brinuo. Bavi se poljoprivredom, ali zarađuje i preprodajom automobila - kazala nam je komšinica. 

Dete (1) palo kroz prozor Sigurne kuće

U još jednoj nesvakidašnjoj nesreći juče je teško povređeno dete staro godinu dana, nakon što je ispalo kroz prozor sa prvog sprata Sigurne kuće u Pančevu. Dete je odmah prevezeno u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, gde je zbrinuto i nije životno ugroženo. Policija je obavila uviđaj i u toku je istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17