• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S./M.D./Z.I.

02.11.2020

12:57

POLICIJA U ZRENJANINU UHAPSILA MONSTRUMA! Otac PRETUKAO, PA SILOVAO ĆERKU (23)

Vesti

POLICIJA U ZRENJANINU UHAPSILA MONSTRUMA! Otac PRETUKAO, PA SILOVAO ĆERKU (23)

Podeli vest

Brzim operativnim radom, policija je u Zrenjaninu uhapsila Janošiku Ć. koji je osumnjičen da je silovao ćerku

On se sumnjiči da je u subotu brutalno pretukao, pa silovao svoju ćerku (23) u napuštenoj kući nedaleko do Kalvarijskog groblja u tom gradu.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, otac je ćerku sa kojom stanuje u naselju Bagljaš na silu naterao da ode sa njim u napuštenu kuću koja se nalazi u blizini groblja.

Foto: Z.I.

 

- Čim su ušli u tu straćaru, Janošik je počeo da tuče ćerku, a zatim ju je naterao da sa sebe skine svu garderobu. Kada je devojka to uradila, on je nasrnuo na nju. Devojka se opirala, ali ju je monstrum ponovo pretukao, a onda i brutalno silovao - kaže sagovornik Informera blizak istrazi.

Foto: Z.I.

 

Nakon zverskog iživljavanja nad devojkom, navodi naš izvor, Janoš joj je zapretio da nikome ne govori šta joj je uradio, jer će je u protivnom ponovo prebiti. Nakon toga njih dvoje su se zajedno vratili u porodičnu kuću u Zrenjaninu.

- Međutim, Janošik je u toku večeri izašao iz kuće i tada je ćerka telefonom pozvala rođaku i ispričala šta joj je otac uradio. O torturi koju je preživela nesrećna devojka odmah su obavešteni i policija i Više tužilaštvo u Zrenjaninu. Žrtva oca monstruma pregledana je u bolnici i lekari su konstatovali brojne povrede. Urađen je i uviđaj u kući u kojoj se dogodilo seksualno zlostavljanje i pronađeni su fizički dokazi silovanja - rekao je on.

 

Supruga u šoku ne izlazi iz kuće


 - U šoku sam, ne mogu ništa da kažem - tiho je prozborila Anita Z. Janoševa supruga, kada se za trenutak pojavila ispred porodične kuće.
Iako su se od juče, kada se, kako se sumnja, dogodilo silovanje, pojavile različite verzije mesta gde se sve odigralo, stanovnici Surdučke tvrde da se sve dogodilo u jednoj od napuštenih kuća u ulici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 3 godine

Ovakve prvo treba uštrojiti a onda ga zatvoriti na minimum 20 godina. Garantujem da posle samo jednog tako kažnjenog broj ovakvih zločina bi se trenutno smanjio za 90% a verovatno i više.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija