• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. I.

03.11.2020

23:00

Zrenjaninska policija uhapsila monstruma iz naselja Bagljaš Silovao ćerku (23), pa se sakrio u rupu

Vesti

Zrenjaninska policija uhapsila monstruma iz naselja Bagljaš Silovao ćerku (23), pa se sakrio u rupu

Podeli vest

Janošik Ć. (43) odvukao ćerku u napuštenu kuću, gde ju je pretukao, svukao golu i silovao. Monstrum zatim pobegao, a policija ga našla kako se krije u jednoj rupi, prekrivenoj starim krevetom

 

Janošik Ć. (43) iz Zrenjanina uhapšen je juče zbog sumnje da je u subotu brutalno pretukao i silovao svoju ćerku (23) u napuštenoj kući u naselju Bagljaš! Policajci su nakon dvodnevne potrage pronašli Janošika u okolini Zrenjanina dok se krio u jednoj rupi u zemlji, prekrivenoj starim krevetom!

Ćutke se predao

Kad su ga policajci pronašli u toj rupi, Janošik nije pružao otpor. Bez reči se predao
Izvor iz istrage

 

Supruga i dve ćerke

Kako smo saznali, Janošik živi sa suprugom i dve ćerke u trošnoj kućici u Bagljašu, u naselju u specifičnom po tome što ima tri reda kuća i čak oko hiljadu meštana. U okolini ima i dosta napuštenih udžerica, a u jednoj od njih se i desilo jezivo zlostavljanje.
- Pretpostavlja se da je Janošik bio pijan kad je ćerku na silu ugurao u napuštenu kuću. Čim su ušli u tu udžericu, Janošik je počeo da je bije, a zatim ju je naterao da se skine gola. Kada je nesrećna devojka to uradila, otac je nasrnuo na nju. Devojka se opirala iz sve snage, ali je monstrum bio jači, pa ju je ponovo pretukao i brutalno silovao - kaže naš sagovornik iz istrage.


Nakon monstruoznog iživljavanja Janošik je zapretio ćerki da nikom ne govori šta joj je uradio, a zatim su zajedno otišli kući.
- Međutim, Janošik je ubrzo izašao iz kuće i nestao, a ćerka je telefonom pozvala rođaku i ispričala šta joj je otac uradio. Odmah je o svemu obaveštena policija i počela je potraga za monstrumom. U međuvremenu je njegova ćerka pregledana u bolnici i lekari su konstatovali brojne povrede od batina i silovanja - objasnio je naš izvor.


Prema njegovim rečima, Janošik je posle dva dana potrage pronađen u blizini Zrenjanina, kod "Aviv parka".
- Krio se u jednoj rupi, koju je prekrio nekim starim krevetom. Kad su ga policajci pronašli u toj rupi, Janošik nije pružao otpor. Bez reči se predao - kazao je naš izvor.

Ranije nije hapšen
Janošikove komšije su u šoku otkad su saznale šta je uradio svojoj ćerki.
- Nije mi delovao kao čovek koji bi bio u stanju da tako nasrne na ćerku. On po ceo dan radi u polju i retko je kod kuće. Osim te ćerke, koju je navodno silovao, ima suprugu i još jednu ćerkicu - rekao nam je komšija.


Još jedan meštanin ovog naselja sa nevericom je komentarisao vest o silovanju.
- Sve mi je to sumnjivo. Pa Janošik nikad nije imao problema sa policijom, niti se neko od njegovih ukućana žalio na njega... Zaista neverovatno - dodao je ovaj meštanin, odmahujući glavom.

 

Janošikova supruga: U šoku sam, razumite me

Janoševu suprugu juče smo zatekli na vratima trošne kuće, ali nije bila raspoložena da priča o zlostavljanju njene ćerke.

- U šoku sam, ne mogu ništa da kažem... Molim vas, razumite me - tiho je rekla Janošikova supruga i brzo ušla u kuću.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija