• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

05.11.2020

16:49

POGINUO JE ZBOG NEČIJEG LUDILA! Potresne reči teče nastradalog mladića (20) u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nišu: BIO JE DETE ZA POŽELETI!

Vesti

POGINUO JE ZBOG NEČIJEG LUDILA! Potresne reči teče nastradalog mladića (20) u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nišu: BIO JE DETE ZA POŽELETI!

Podeli vest

Za smrt mog Srbe odgovoran je dečko koji nije obraćao pažnju ni na svoj, a ni na tuđ život - rekao je teča

- Srbica je bio dete za poželeti, skroman, pošten, nikakav prekršaj u životu nije napravio... - ovim rečima tužno objašnjava rođak mladića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre tri dana u Nišu.

Tragična saobraćajka u kojoj je poginuo 20-godišnji Srba Živković iz sela Gornja Vrežina, duboko je potresla celu njegovu porodicu, ali i prijatelje preminulog. Do jezivog udesa došlo je kada je vozač S. B. (27), automobilom marke BMW, sleteo sa kolovoza u udario u zgradu pored puta.

Kako je njegov teča, Vekoslav Dinić, objasnio, mladić koji je izazvao saobraćajnu nesreću bio je Srbin komšija.

- Otac mu je kupio automobil iako nije imao položen vozački ispit. Svakodnevno je dobijao novac za džeparac te je tako počeo da privlači pažnju devojčica. Te večeri sa njima u društvu su bile neke devojke koje su oni odvezli kući pre neseće - priča Srbin teča.

Inače, nastadali mladić ima stariju sestru koja se pre nekoliko godina preselila u Švedsku, a kako navodi njihov teča oboje su deca za primer.

- Čuo sam od svog sina da je Srba imao nesreću, odmah smo obavestili njegovo oca Miloša, ali tada niko nije znao da je dete preminulo. Spremili smo se da pođemo u Klinički centar, mislili smo da Srba ima samo povrede, međutim kada nam tamo nisu davali nikakve konkretne informacije, zapitali smo se šta se dešava - priča Vekoslav.

Pukla mu je srčana aorta

Nakon razgovora sa policijom, porodici je saopštena najtužnija vest - da je Srba podlegao povredama na licu mesta.

- Preuzeli smo ga sa sudske medicine, povrede gotovo i da nema, ali nažalost od jakog udarca njemu je pukla srčana aorta i ugasio je jedan mlad život. Za njegovu smrt odgovoran je dečko koji je bio 6-7 godina stariji od njega i koji nije poštovao brzinu, nije obraćao pažnju i na svoj, a ni na tuđ život. Zbog njegovog ludila je nastradala jedna iskrena mlada duša... - priča teča nastadalog.

Vozač vozio pod dejstvom alkohola

Inače, S. B. koji je izazvao nesreću, poznat je u selu gornja Vrežina, da je često znao da vozi pod dejstvom alkohola i bez dozvole.

- Tuga je velika, jedan mlad život je ugašen. Srba je bio dete za primer, uvek nasmejan, raspoložen, jedna iskrena duša, ispred koga je tek život bio, ali nažalost mladalačkim ludarijama je ugašen. Svi smo duboko potrešeni, tužni, slomljenog srca. Srba će nedostajati ocu, baki, deki, sestri, meni i mojoj porodici, ali i svima koji su ga poznavali... - kaže Vekoslav.

Mnoštvo Srbinih vršnjaka i prijatelja, tužnim porukama na društvenim mrežama opraštalo se od nastadalog druga.

Podsetimo, ova tragedija dogodila u noći između subote i nedelje u Bulevaru Nikole Tesle u Nišu. Prema rečima očevidaca automobil marke BMW je velikom brzinom izleteo sa kolovoza posle kružnog toga, udario najpre u žardinjeru koju je "nosio" oko 20 metara i zakucao se u zgradu "Niš auta".

Stravičnu buku, lomljavu i pucanje stakla čuo je radnik "Niš auta" Slaviša Savić, koji je odmah izašao ispred zgrade i zatekao jezivu scenu.

- Pogledao sam niz ulicu, auto je bio tu zarotiran, pretpostavio sam da je s kružnog toka uleteo ovamo. Došao sam do auta, dečko koji je vozio je izašao, a suvozač je bio očigledno mrtav. Hteo je da ga izvuče ali nije mogao, zgužvan je auto dosta bio. Pozvali smo Hitnu pomoć i sačekali - ispričao je ranije za "Blic" Slaviša Savić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija