• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

09.11.2020

20:06

KAKVA BAHATOST! LUKSUZNIM DŽIPOM VOZIO AUTOPUTEM 241 KILOMETAR NA ČAS! Za samo 26 sati DVA PUTA bezobzirno vozio, POLICIJA GA ODMAH UHAPSILA!

Vesti

KAKVA BAHATOST! LUKSUZNIM DŽIPOM VOZIO AUTOPUTEM 241 KILOMETAR NA ČAS! Za samo 26 sati DVA PUTA bezobzirno vozio, POLICIJA GA ODMAH UHAPSILA!

Podeli vest

Novi slučaj bahate i bezobzirne vožnje na srpskim putevima okončan je akcijom presretača Saobraćajane policije

Na auto-putu Beograd - Niš za manje od 26 sati, presertač je dva puta zaustavio 32-godišnjeg vozača luksuznog džipa zbog nasilničke voznje i prekoračenja brzine.

Na auto-putu Beograd-Niš, presretač Saobraćajne policije prvi put je zaustavio Miloša M.(32) jer je vozio Audi Q7 brzinom od 166km/h na deonici gde je ograničenje 80km/h. Tada je u skladu sa Zakonom napisana prekršajna prijava zbog prekoračenja.

Nepunih 26 sati kasnije kod Velike Plane isti vozač zaustavljen je jer je vozio brzinom od 241km/h sa 1.01 promila alkohola u organizmu. Isključen je iz saobraćaja i odmah je osuđen na 30 dana zatvora, 160.000 dinara, 19 kaznenih poena i zabranu upravljanja 12 meseci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 3 godine

Vi pišete kao da je ubio čoveka . Čovek nije ništa napravio osim što je vozio malo brže od dozvoljenog na autoputu prve klase . i Zašto pravimo autoban da vozimo 300 na sat pa ograničimo na 120 ??? ZASTO ???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija