• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

18.11.2020

07:24

TRI UBISTVA U BEOGRADU POVEZUJE JEDNA STVAR! Policija došla do šok saznanja: Evo ko stoji iza likvidacija i KOLIKO SU PLAĆENE UBICE

Vesti

TRI UBISTVA U BEOGRADU POVEZUJE JEDNA STVAR! Policija došla do šok saznanja: Evo ko stoji iza likvidacija i KOLIKO SU PLAĆENE UBICE

Podeli vest

Ubistvo u Beogradu, u naselju Belvil, kada je likvidiran Bojan Mirković zaprepastilo je javnost. Pre samo mesec dana, Aleksandar Šarac ubijen je u Ušću, a policija je otkrila da su ova dva ubistva povezana sa još jednim iz prošle godine.

Naime, prema saznanjima policije, postoje operativni podaci ko su direktni izvršioci ubistva Ljubomira Markovića Kiće (39), Aleksandra Šarca (35) i Bojana Mirkovića (34). Reč je o trojici mladića, pripadnicima jedne navijačke grupe, koji su unapred dobili po 5.000 evra i određenu količinu kokaina za zločin koji su počinili. Svoj trojici se, posle likvidacije, izgubio svaki trag!

Osumnjičeni za ubistvo Markovića, 1. novembra prošle godine je, prema informacijama iz istrage, posle nekoliko meseci "pao" u Grčkoj sa lažnim dokumentima. Međutim, on je tada pušten pod još nedovoljno razjašnjenim okolnostima, jer je navodno kasnila potvrda iz Beograda da je za njim raspisana policijska potraga. Od tog trenutka njegova je sudbina nepoznata.

- Marković je poznavao svog dželata, upoznali su se na tribinama - navodi izvor "Novosti". - Zato je i potrčao kada ga je video, jer je znao o kome je reč i da je došao da ga ubije. Na snimku se jasno vidi konstitucija osumnjičenog i nije trebalo dugo da se on identifikuje.

Foto: Printscreen

LIkvidacvija Markovića snimljena je kamerom

Doduše, snimile su ga i neke druge kamere, ne samo ona na obližnjoj benzinskoj pumpi i sa sportskog balona.

I Kraljevčanina Lazara Ilića (23), osumnjičenog da je 17. oktobra ove godine ubio Aleksandra Šarca i to pred desetogodišnjim sinom, snimile su kamere. Pored toga odbacio je pištolj kojim je počinjen zločin, a navodno su prikupljeni i drugi dokazi koji ukazuju na njega kao počinioca.

- I njega vezujemo za tribine iste navijačke grupe - navodi naš izvor. - Nije baš najjasnije zašto je odbacio oružje, kada je počinio likvidaciju, s obzirom na to da su na njemu ostali određeni tragovi. Detaljno se ispituje da nije reč o "podmetanju dokaza", posebno jer postoje indicije o sudbini osumnjičenog, koje se još istražuju.

Foto: infomer

Šarac nije preživeo hice koji su u njega ispaljeni na parkingu u Ušću

Poslednji zločin počinjen je u četvrtak rano po podne u garaži zgrade "Jorgovani" u novobeogradskom naselju Belvil. Sa više hitaca u grudi ubijen je Bojan Mirković, koji će biti sahranjen danas. I ovaj zločin zabeležile su kamere, a počinilac je koristio bicikl za bekstvo.

 Mirković je, prema nekim podacima, izvesno vreme bio dobar sa vođom navijačke grupe, koja je sada, kako se sumnja, organizovala njegovo ubistvo. Onda su se posvađali i razišli. U poslednje vreme Mirković se bavio obezbeđenjem određenih lokala u Beogradu. I njegov ubica je identifikovan i u toku je potraga za njim - navodi naš izvor.

Foto: Tanjug/privatna arhiva

Mirković ubijen dok se vraćao iz prodavnice

Prema policijskim saznanjima, trojica egzekutora, koji da jedva imaju nešto više od 20 godina, pripadaju novoj kriminalnoj grupi, koja se ubrzano razvija u Beogradu, a koja je povezana sa crnogorskim "kavačkim klanom". Ovoj mafijaškoj ekipi, koja je ponikla na tribinama, svojevrsnu podršku davali su i ljudi iz državnih struktura, posebno iz policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Predragm

pre 3 godine

Pa Kavacki klan i Skaljarski klan drzi Srpsku policiju novinare, televiziju, advokate pa cak i politicare. Pa ko ce da odbije 50.000e a tek 200.000 e i vece sume. za informacije. ? Pa sa parama od 100 kg kokaina sve se to moze a tek sa tonom kokaina. A dokaz da je to istina Saric je to odavno radio i ucite se od njega koko se to radi.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija