• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

20.11.2020

14:22

POZNATI KREATOR IZ NOVOG SADA DOBIO DVE GODINE ZATVORA! U njegovom stanu nađeni JEZIVI PRIZORI

Vesti

POZNATI KREATOR IZ NOVOG SADA DOBIO DVE GODINE ZATVORA! U njegovom stanu nađeni JEZIVI PRIZORI

Podeli vest

Osnovni sud u Novom Sadu osudio je danas na jedinstvenu kaznu od dve godine zatvora stilistu Srđana Švelja zbog tri krivična dela, među kojima su fotografisanje maloletnika u neprimerene svrhe i polno uznemiravanje.

Njemu je sud danas ukinuo pritvor i odredio mu meru zabrane napuštanja stana, odnosno kućni pritvor.

Šveljo je osuđen za tri krivična dela od sedam za koliko je bio optužen, pošto je tužilaštvo odustalo od tri (bio je optužen u početku za 10 krivičnih dela).

Ovo je prvostepena presuda na koju i tužilac i odbrana mogu da izjave žalbu.

Njegov branilac Vladimir Beljanski rekao je Tanjugu da će se sigurno žaliti na ovu presudu.

Zbog zaštite interesa maloletnika stilisti je suđeno bez prisustva javnosti, a presuda mu je danas javno objavljena.

Mediji su nakon hapšenja Švelja 28. januara pisali da se sumnja kako je on prethodnih meseci iskorišćavao maloletnike koji su dolazili kod njega kao modeli.

Pretresom njegovog stana, policija je pronašla fotografije nastale zloupotrebom maloletnika, saopšteno je nakon hapšenja iz novosadske policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ispektor Janko

pre 3 godine

kreator necega dobio dve godine zbog kriminala trgovine ljudima i organiziranog masovnog silovanja dece Srbije ?, a naravno da on to nije radio sam nego su tu bili umesani i srpski politicari poput ljudi koji rade u drzavnom sudstvu poput onog drzavnog sudskog doktora iz Novog Sada koji siluje male devojcice a naravno ima tu i biznismena , ne bi bilo lepo da izadje u javnost pa ste mu simbolicno dali dve godine sa nanogicom po blejogradskoj dzetseterskoj tradiciji jer sad kad dodje klintonova pedofilska elita na vlast moze vam zatrebati i Bajden i Epstajn i Vajnstajn.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija