• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š. / Informer DM

22.11.2020

15:11

NAPAO FUDBALERA PA MU BAČENA BOMBA NA KUĆU! Eksplozija uznemirila meštane Kaluđerice!

Vesti

NAPAO FUDBALERA PA MU BAČENA BOMBA NA KUĆU! Eksplozija uznemirila meštane Kaluđerice!

Podeli vest

Nepoznati napadač je u četvrtak predveče u beogradskom naselju Kaluđerica bacio bombu u dvorište kuće koja pripada porodici Nikole S. (23), zvanog Pivce. Nikola je bio u žiži javnosti u novembru prošle godine, nakon što je sa saučesnikom napao fudbalera Aleksu Terzića (21) kod Gazele u Beogradu

Prema nezvaničnim saznanjima, u eksploziji bombe "kašikare" niko nije povređen, ali su geleri oštetili nekoliko parkiranih automobila i fasadu kuće.

- Bomba je najverovatnije bačena sa prednje strane dvorišta, a eksplozija je bila toliko jaka da je uznemirila stanovnike ovog dela naselja - kaže naš izvor.

U ovom dvorištu se nalazi i vulkanizerska radnja, koja u momentu eksplozije nije radila.

- Prve informacije iz istrage ukazuju na to da je bomba bačena kao opomena Nikoli S., koji se trenutno nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu - rekao je naš izvor, i dodao da je Pivce dobro poznat policiji:

- Hapšen je zbog tuča, krađe kola, razbojništva, nasilničkog ponašanja...

Podsetimo, Nikola je 21. novembra 2019. uhapšen zbog sumnje da je zajedno sa M. J. (23) "audijem A6" presreo tadašnjeg fudbalera Fiorentine Aleksu Terzića (21), koji je bio u svom BMW-u X3 na autoputu kod "Gazele". Tražio je Terziću 5.000 evra, preteći mu da će ga oteti, ali je fudbaler dao gas i pobegao. Nikola ga je pojurio "audijem" i na raskrsnici ulica Omladinskih brigada i Jurija Gagarina na Novom Beogradu zakucao se u Terzićev džip. Nikola i M. J. su mu zatim oteli novčanik i pokušali su da ga uguraju u gepek, ali se fudbaler otrgao i pobegao. Tada je jedan napadač seo u "audi", a drugi u Terzićev džip i odvezli su se nazad do autoputa, u smeru ka Nišu. Kod stanice "Lasta" ostavili su Terzićev BMW, a onda su pobegli, ali su ubrzo locirani i uhapšeni. Kod Pivceta je prilikom hapšenja pronađen Terzićev novčanik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija