• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. G.

30.11.2020

22:30

POLICIJA IH ZATEKLA NA GOMILI! Madam Stela devojke tukla, izgladnjivala, ali komšije nemaju loše mišljenje o njoj!

Vesti

POLICIJA IH ZATEKLA NA GOMILI! Madam Stela devojke tukla, izgladnjivala, ali komšije nemaju loše mišljenje o njoj!

Podeli vest

Vlasnici kafane "Luna PP Zvezda" u Majuru kod Šapca, Velimir G. (57) i njegova supruga Estera G. (49), zvana Madam Stela, uhapšeni su jer su podvodili četiri devojke bogatim Šapčanima

Policija je tokom racije u ovom poznatom šabačkom kupleraju zatekla četiri devojke na gomili sa trojicom klijenata! Prilikom pretresa od vlasnika kafane zaplenjena je velika količina keša!

'Pao' i konobar

Kako smo saznali od izvora iz istrage, policija je, pored Velimira i Estere, uhapsila i njihovog konobara N. O. (41) iz okoline Vladimiraca zbog sumnje da im je pomagao u podvođenju.

- Policija je upala u ovu kafanu u noći između petka i subote, oko jedan sat iza ponoći. U lokalu su zatečene ukupno četiri devojke, koje su bile u seksi vešu i imale su seks sa trojicom klijenata. Svi su privedeni na saslušanje, ali je određeno zadržavanje samo vlasnicima kafane i njihovom konobaru. Oni se terete za trgovinu ljudima - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, u kafani je pronađeno i zaplenjeno 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara.

- Devojke su na saslušanju rekle da su svojevoljno radile kao prostitutke i da nisu bile zlostavljane i primoravane na to. Pravdale su se da su iz siromašnih porodica i da su zbog bede bile prinuđene da prodaju telo. Njih tri su sa juga Srbije, dok je četvrta iz Bosne i Hercegovine - rekao je naš sagovornik.

VOĐA NAVIJAČA PARTIZANA OVAKO IZBEGAO KIŠU METAKA! Snimak napada na Alibega! Legao na zemlju i puzeći se uvukao u zgradu! (VIDEO)

Inače, kupleraj se nalazio u objektu koji je star skoro jedan vek, ali je redovno bio renoviran i održavan. Tamo je oduvek bila kafana, ali od kada je Velimir preuzeo ovaj objekat, pre dvadesetak godina, pretvoren je u kupleraj, koji je postao poznat u ovom delu Srbije.

U Šapcu cveta i ulična prostitucija

Šabac je, osim po kafanskim kuplerajima, poznat i po uličnoj prostituciji. "Kraljice noći" mogu se videti u blizini Novog mosta na Savi, kraj puta koji vodi ka rumskoj raskrsnici, kao i na obilaznici, magistralnom putu ka Loznici, odnosno ka granici sa BiH.

Meštanin Majura kaže da se Velimir pre petnaestak godina oženio Rumunkom Esterom, koja se odmah uključila u organizaciju posla.

Foto: Shutterstock

- Dobila je nadimak Madam Stela, a nakon što je Velimir pre nekoliko godina preživeo moždani udar, ostao je vezan za krevet, pa je ceo posao preuzela njegova žena, uz pomoć konobara N. O. Terala je devojke da budu lepo sređene, redovno ih je vodila na lekarske preglede i kupovala im je seksi veš na obližnjoj pijaci - priča ovaj Majurac.

On dodaje i da meštani ovog prigradskog šabačkog naselja nemaju loše mišljenje o Steli.

ISKRAO SE IZ SOBE I REKAO DA JE KRENUO NEKOME U POSETU! Detalji tragedije u KBC "Dr Dragiša Mišović"!

 Ona je kao komšija uvek bila korektna, u više navrata je čak i zajmila novac ljudima u nevolji, onako prijateljski, bez ikakve kamate. Međutim, neki pričaju da je maltretirala devojke koje su radile kod nje, da ih je tukla ili ih kažnjavala glađu ako je ne slušaju, ali mislim da su to sve čaršijske priče. Sve te devojke koje su radile kod nje su same pristale da se bave prostitucijom - rekao nam je meštanin.

Luks vozila

Što se tiče Steline klijentele, kako kaže naš sagovornik, reč je uglavnom o bogatim i uglednim Šapčanima.

- Cela zapadna Srbija je dobro znala za Stelinu kafanu i kupleraj. Devojke su joj lepe, doterane tip-top, ali nisu jeftine i tamo su dolazili samo oni sa dubljim džepom, političari, biznismeni, imućniji poljoprivrednici... Ispred kafane mogao si da vidiš samo luksuzna vozila - kaže Stelin komšija. 


 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija