• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv / Informer

01.12.2020

12:58

NEKO ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Detalji jezivog incidenta u kom je dečko nasmrt pretukao starca kod Gadžinog Hana! PRESUDAN JE BIO UDARAC U GLAVU!

Vesti

NEKO ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Detalji jezivog incidenta u kom je dečko nasmrt pretukao starca kod Gadžinog Hana! PRESUDAN JE BIO UDARAC U GLAVU!

Podeli vest

Deda Sava (94) iz Gadžinog Hana mučki je ubijen u porodičnoj kući, a osumnjičeni za ovaj zločin, mladić Miljan J. (22), uhapšen je. Da se nešto čudno dešava sa Savom, prva je primetila Biljana Pešić, žena koja ga je čuvala, odnosno brinula o njemu i posećivala ga svakog drugog dana kako bi mu pomagala

Ubijenog deda Savu (94) iz Gadžinog Hana čuvala je Biljana Pešić koja je i prva primetila da nešto nije u redu.

- Čuvala sam deda Savu, dolazila sam kod njega svakog drugog dana. Otišla sam juče, bilo je zaključano. Lupala, lupala, niko se ne javlja. Otišla sam kući, kada me je pozvala njegova ćerka i rekla da ju je policija obavestila da njega nema, da se ne javlja - započinje Biljana.

Posle toga, ponovo je došla do Savine kuće, gde je zatekla policiju, ali i Savinu ćerku koja je policajcima dala ključeve od kuće.

Foto: Pixabay

- Jedan policajac je otključao kuću, ušao unutra i rekao: “On je mrtav“. Otišao je prema ulici gde živi taj koji je sad uhapšen. Odande je zvao sudsku medicinu… Policajac je u nedelju uveče dolazio, bilo je zaključano. Niko ne zna razlog zbog kog se to desilo - kaže ona.

Iako sama ništa nije videla, kaže da joj je Savina ćerka Gordana, koja živi u Nišu, rekla da je sve bilo u krvi.

- Nađen je u krevetu, kako leži na boku. Rekla mi je da je bio sav u krvi i da je presudan bio izgleda taj udarac u glavu. A razlog… ne znam. Imao je dobru penziju koju nije podizao baš zbog lopova, samo po potrebi, koliko mu treba. Rekao je: "Mene će neko da ubije zbog para misleći da imam kod kuće". Prvog januara bi napunio 94 godine. Sve je sam radio, išao je sam u prodavnicu, ja sam išla čisto da mu malo počistim, da mu spremim doručak - zaključuje Biljana.

Slobodan Krstić, brat od strica deda Save kaže da ga nije bilo, te da je cela kuća bila zaključana.

Foto: Ilustaracija/Facebook/Informer

- Bilo je samo upaljeno svetlo u kupatilu. Biljana nas je pozvala, a onda je došla i policija. Bilo nam je zabranjeno da ulazimo. Šta se zapravo desilo – ne znamo. Kad su policajci izašli iz kuće, rekli su nam da je mrtav i da leži u krevetu - kaže Slobodan.

On dodaje da su kasnije čuli da je osumnjičeni mladić uhapšen.

- Verovatno ima dokaza, to već oni znaju - kaže Savin brat od strica.

Inače, osumnjičeni mladić je uhapšen jutro posle zločina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija