• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Veljković

10.12.2020

13:20

(FOTO) PAKLENO JUTRO U POŽAREVCU: Teško povređenom u eksploziji kotla lekari se bore da spasu nogu, EVO ŠTA JE KRENULO PO ZLU

Vesti

(FOTO) PAKLENO JUTRO U POŽAREVCU: Teško povređenom u eksploziji kotla lekari se bore da spasu nogu, EVO ŠTA JE KRENULO PO ZLU

Podeli vest

U Krfskoj ulici broj 4 u Požarevcu, u jutros je došlo do eksplozije parnog kotla, u kojoj je teške povrede zadobio vlasnik kuće, penzioner Slobodan Jovanović (61).

On je sa teškim povredama prebačen u Opštu bolnicu, a zatim na VMA u Beogradu, kako bi mu lekari operacijom spasili nogu. Kako smo saznali od njegove  supruge Marine, do eksplozije je došlo u 8.45.

Foto: M.V.

Supruga Marina u šoku

„Slobodan je tada  otišao u pomoćnu prostoriju gde nam se nalazi kotao. Deset minuta pre  toga nestala je struja, pa je on, po savetima stručnjaka, otišao da isključi sigurnosni ventil i uključi ga tek kad dođe struja, da ne bi došlo do njegovog kvara. Međutim, ventil se pregrejao i tada je došlo  do eksplozije“, kazala je uznemirena Marina.

Foto: M.V.

Snaja Ivana

Njihov sin nije tad bio u kući, već samo snaja Ivana sa ćerkama starim 12 i 3 godine.

„Odmah sam  nazvala 193, ali su mi rekli da zovem 194, pa su vrlo brzo stigli  Hitna pomoć, vatrogasci i policija. Na sreću, nije došlo do požara, već je samo oštećen kotao i par crepova na krovu“, rekla je Ivana. U  trenutku eksplozije, komšije su preplašene istrčale na ulicu. 

Foto: M.V.

 

Komšinica Zvezdana Jocić kaže da se čulo toliko jako, da su mislili da je eksplodirala bomba. Svi su sada ogorčeni na EPS, jer kažu da im struja često nestaje bez najave, pa su sad u strahu da i oni ne prođu  kao Slobodan.

Foto: M.V.

 

„Izbaciću iz kuće i kotao i šporet na plin, ne trebaju mi u kući, ne želim da neko od nas izgubi glavu zbog tih uređaja. Nismo ni slutili da će ovako nešto da se desi, jer je kotao star svega četiri godine i uvek je bilo sve u redu kad je Slobodan isključivao  ventil“, priča usplahirena Marina.

Foto: M.V.

 

Sad cela porodica čeka da čuje kako će Slobodan proći na operaciji, jer je fizički slab, pošto je već dva puta operisao kičmu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija