• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

12.12.2020

16:29

MUČIO ME JE DVE GODINE, MORALA SAM DA GA UBIJEM! Baka Coka prijatelju sve ispričala pre nego što je zarila nož u svoje grudi!

Vesti

MUČIO ME JE DVE GODINE, MORALA SAM DA GA UBIJEM! Baka Coka prijatelju sve ispričala pre nego što je zarila nož u svoje grudi!

Podeli vest

Rekla mi je: "Ja sam morala da ga ubijem, on je mene mučio dve godine. Nisam više mogla da izdržim" i ja sam joj verovao. Žao mi je što je naudila sebi, ali verujem da nije mogla više

Ovako za "Blic", dan nakon što je Stojanka Stojanović (72), poznatija kao baka Coka, izvršila samoubistvo u svojoj kući u Ulici Olge Jovanović u Beogradu, govori njen dugogodišnji prijatelj.

Baka Coka pre dve godine izvršila je jeziv zločin koji je duboko podelio javnost - nasred ulice, hicima iz pištolja, ubila je investitora Zorana Trifunovića, sa kojim je godinama bila u sukobu oko placa na kom se nalazi njena porodična kuća. Da je starija Beograđanka hladnokrvno izrešetala muškarca na ulici, pa pištolj stavila u ceger i otišla kući da spava, otkriveno je kada je policija pregledala snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se jasno vidi kako se odigrao zločin.

Stojanović je nakon toga uhapšena i neko vreme je provela u pritvoru, međutim pre par meseci puštena je u kućni pritvor sa nanogicom zbog svojih godina i bolesti. Ona je juče izvršila samoubistvo u svom domu tako što je sebi zarila nož u grudi. Prema nezvaničnim informacijama, ostavila je oproštajno pismo u kom je navela da više "nije mogla da izdrži pritisak zbog svega što se dešavalo".

Njen dugogodišnji poznanik i prijatelj ispričao je da Stojanka, ili baka Coka kako je i on uvek zvao, nakon izlaska iz pritvora nije bila ista osoba.

- Često je izlazila, išla do prodavnice, ali to više nije bila ta stara osoba... - kaže on.

Kako priča njen prijatelj i komšija, viđali su se često otkad je izašla iz pritvora, ali napominje "nije bilo kao ranije".

- Slabije je izlazila. Nije ona baš poštovala vreme kada je smela da izlazi zbog nanogice, viđao sam je i dok šeta ili u prodavnici - navodi on.

Foto: printscreen

Baka Coka ubija investitora, kamere snimile trenutak

Kako kaže, u jednom od razgovora otkrila mu je i zbog čega je hladnokrvno ubila investitora.

- Kad je došla iz pritvora u kućni, rekla mi je da je to morala da uradi. "Mučio me je dve godine, nisam mogla da izdržim". Rekla mi je to i ja sam joj poverovao - kaže prijatelj.

Kako navodi, zločin ju je promenio i nakon toga je jednom već pokušala da se ubije.

- Jednostavno žena nije bila dobro - rekao je on.

Komšije se, kažu, nisu žalile na nju. Uvek je htela svima da pomogne.

- Ja jednu lošu reč nemam da kažem za nju, a to što je uradila... verujem da nije mogla da živi od njega... Sećam se da je jednom kad su nekog dečka iz ulice hteli da isele iz kuće, Coka prvi skočila i govorila kako nikoga ne može niko da izbaci. Svi u kraju su uglavnom starosedeoci i svi znaju kakva je Coka bila. Žao nam je što se ubila - kažu komšije.

Foto: Informer

Stojanka Stojanović, baka Coka, trenutak hapšenja

Podsetimo, Stojanka Stojanović je pre dva dana pronađena mrtva u svojoj kući na Zvezdari. Samoubistvo je izvršila tako što je sebi zarila nož u grudi.

Slučaj baka Coke ostao je upamćen kao zločin koji je oštro podelio srpsku javnost - na one koji u njenom činu vide "samoodbranu od višegodišnjeg zlostavljanja bahatog investitora", i one koje smatraju da je uprkos svemu, ona drugom ljudskom biću oduzela život, i da zbog toga mora da odgovara.

Stojanki Stojanović je zbog ubistva investitora pretilo 15 godina robije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRBIJA

pre 3 godine

BAKA COKE JE UBILA IZ SAMOODBRANE..MISLITE O TOME

Grote

pre 3 godine

Neka joj je vecna slava. Ocigledno je morala da uradi to sto je ucinila. Da postoje institucije u ovoj zemlji njoj niko ne bi smeo da dosadjuje, sistem bi trebao da zastiti obicne gradjane poput nje od onih za koje zakon ne vazi, u ovom slucaju investitora. Koliko takvih bahatih je gradeci zgrade srusilo ili tesko ostetilo kuce i stanove okolo gradilista obicnim gradjanima zbog cega su isti ostali bez krova nad glavom, a gradjanstvo nije obavesteno o daljem epilogu takvih dogadjaja. Strah je opasan i moze od coveka stvoriti zver spremnu i na najgore kao i u ovom slucaju.

Kole

pre 3 godine

Zasto bak Coka nije sahranjena u aleji pocasnih gradjana nego Dzej, ona je heroj ,svaka joj cast . A ovoga ce biti sve vise od izvrsitelja koje upropastise porodice do raznih zelenasa

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija