• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

15.12.2020

22:26

MAJKA I TRUDNA ĆERKA PODVODILE DEVOJKE U BEOGRADU I OBRENOVCU! Držale ih u ropstvu i skoro deceniju im uzimale sav novac

Vesti

MAJKA I TRUDNA ĆERKA PODVODILE DEVOJKE U BEOGRADU I OBRENOVCU! Držale ih u ropstvu i skoro deceniju im uzimale sav novac

Podeli vest

J. N. (52) i njena trudna ćerka Đ. N. (25) uhapšene su u akciji SBPOK, zbog sumnje da su držale u ropstvu dve devojke i skoro deceniju ih primoravale da se bave prostitucijom. Majki i ćerki se na teret stavlja trgovina ljudima.

- One se sumnjiče se da su 2012. otpočele "biznis" i da su odvodile devojke u iznajmljene stanove u Beogradu i Obrenovcu, gde su pružale seksualne usluge klijentima - kaže izvor za Kurir.

Prema njegovim rečima, žrtve imaju 21 godinu, što znači da su podvođene još dok su bile maloletne.

- I uhapšena Đ. N. je bila maloletna kada je sa mamom počela da obavlja posao makroa. Svoje žrtve su još pre osam godina upoznale i iskoristile su njihovu lošu materijalnu situaciju i porodične prilike, te su ih primoravale da se bave prostitucijom, pronalazile su im klijente, zakazivale sastanke i uzimale sav zarađeni novac - objašnjava izvor i dodaje da žrtve nisu svojevoljno prodavale telo.

Prema rečima izvora, J. N. i Đ. N. su žrtvama pretile i maltretirale ih.

- Nesrećne devojke morale su svakog dana da zarade po 100 evra, a od zarađene sume nisu dobijale ni dinar. Praktično su držane kao robinje - rekao je sagovornik upoznat sa slučajem.

Kako dodaje, sumnja se da majka i ćerka nisu same organizovale prostituciju, već da su u to bili umešani i drugi članovi njihove porodice. Policija je podnela krivične prijave protiv još troje ljudi, koji se sumnjiče da su bili deo ove grupe, a koji se već nalaze u zatvoru zbog drugih krivičnih dela.

- Prijava je podneta i protiv S. N. (28) i Ž. N. (23), koji su navodno u srodstvu s majkom i ćerkom, ali i protiv njihovog prijatelja Ž. N. (36) - rekao je izvor.

Kako saznajemo, protiv Đ. N. podneta je prijava u redovnom postupku, jer se nalazi u poodmakloj trudnoći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vuk

pre 3 godine

dobice 2-3 godine,i opet ce nastaviti,da upropascuju mlade zene po srbiji,daje srece bili bi po 20 godina iza brave,jer kozna koliko su zena upropastili.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17