• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

17.12.2020

10:44

DETALJI ZLOČINA U GROCKOJ! Martin pronađen OKRVAVLJENE GLAVE u dvorištu, a jedna stvar JOŠ UVEK NIJE RASVETLJENA! /Foto/

Vesti

DETALJI ZLOČINA U GROCKOJ! Martin pronađen OKRVAVLJENE GLAVE u dvorištu, a jedna stvar JOŠ UVEK NIJE RASVETLJENA! /Foto/

Podeli vest

U opštini Grocka se rano jutros dogodio stravičan zločin

Telo sredovečnog muškarca pronađeno je u dvorištu porodične kuće a slučaj su policiji i Hitnoj prijavile komšije. Pored tela muškarca okrvaljene glave pronađena je i okrvavljena cigla. Reč je o Martinu Č. (46). Policija je utvrdila da je u kući izvršena i premetačina.

Nešto kasnije, dok je policija u dvorištu još vršila uviđaj, u gročanskom Domu zdravlja pomoć lekara zatražio je Nikola D. (33). On je prema jednoj verziji ušao s krvavom glavom i krvavom duksericom, a prema drugoj doveden je u pratnji policije sa krvavom rukom.

Iz izvora bliskih istrazi se saznaje da je ubijeni muškarac i muškarac koji je u krvavoj dukserici došao u dom zdravlja bili su drugari, a sve je počelo tako što su se posvađali i potukli na spratu žrtvine kuće posle čega su tako nastavili sve do dvorišta gde je mlađi na starijeg potegao ciglu.

Foto: pink.rs

Mesto zločina

Telo će biti poslato na obdukciju a muškarac s krvavom glavom biće saslušan u policijskoj stanici.

U Domu zdravlja u Grockoj su rekli da je njihova ekipa hitne pomoći dobila poziv za teren od komšija ili prolaznika koji su primetili da muškarac nepomično leži duži vremenski period, javlja Tanjug.

"Hitna pomoć je izašla na teren u 5.30 sati i nakon 15-minutnog pregleda, konstantovana je smrt muškarca", rečeno je u Domu zdravlja.

Foto: pink.rs

Mesto zločina

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Španija u polufinalu EP! Neverovatan meč u Štutgartu! Uživo
EURO 2024

Španija u polufinalu EP! Neverovatan meč u Štutgartu!

Vreme je za samu završnicu Evropskog prvenstva! Derbi utakmicom Nemačka - Španija biće otvoreno četvrtfinale najveće fudbalske smotre u 2024. godini, a taj meč na programu je od 18 časova (RTS 1, Arena 1 premijum). Današnji program biće zatvoren još jednim evropskim klasikom, pošto od 21 sat (RTS 1, Arena 1 premijum) igraju Portugal i Francuska.

05.07.2024

15:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija