• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.12.2020

13:09

ŽANDARMERIJA NA ULICAMA NOVOG PAZARA: Zakon je isti za sve nema zaštićenih, počeo je OBRAČUN SA KRIMINALOM!

Vesti

ŽANDARMERIJA NA ULICAMA NOVOG PAZARA: Zakon je isti za sve nema zaštićenih, počeo je OBRAČUN SA KRIMINALOM!

Podeli vest

Nakon najave ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da će se u Novom Pazaru zavesti red, pripadnici Žandarmerije stigli su u taj grad i raspoređeni su na više mesta u gradu i oko njega

Na društvenim mrežama, kruže snimci Žandarmerije kako u centru grada pretresa prtljažnik automobila marke Audi.

U Novom Pazaru su se u prethodna tri dana dogodile dve pucnjave i jedno mahanje pištoljem, a više osoba je ranjeno.

Ministar policije Aleksandar Vulin i direktor policije Vladimir Rebić sinoć su posetili Novi Pazar i najavili da će policija zaštititi građane Novog Pazara i da će se obračunati sa trgovinom narkoticima i prostitucijom.

Foto: A.G.

 


Ministar Vulin je poručio da građani Novog Pazara mogu i moraju da budu slobodni i sigurni, da droga prostitucija i oružje neće biti tolerisani i da niko neće biti zaštićen, ni politički, ni na koji drugi način.

- Građani Novog Pazara ne zaslužuju da žive u gradu u kome se ubija, u kome nekažnjeno možete da nosite oružje, da pucate, u kome možete da kršite zakon. Zakon je isti za sve, u svakom delu Republike Srbije štiti sve naše građane i štiti sve naše ljude", istakao je Vulin posle sastanka s načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Novom Pazaru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Da nije

pre 3 godine

Da se nisu dogodile pucnjave, kriminal bi i dalje normalno funkcionisalo, zar ne? Ispada da niko nije znao sta se u Pazaru radi, a ceo Novi Pazar zna i to, dugi niz godina.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija