• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Dinić

22.12.2020

12:41

PRETVARAO SE DA JE DEDA MRAZ I PLJAČKAO! Umesto da deli poklone, zajedno sa pomoćnikom u samo jednoj akciji ukrao 2.500.000 dinara!

Vesti

PRETVARAO SE DA JE DEDA MRAZ I PLJAČKAO! Umesto da deli poklone, zajedno sa pomoćnikom u samo jednoj akciji ukrao 2.500.000 dinara!

Podeli vest

Petrovački Deda Mraz pogrešno je shvatio svoju ulugu. Umesto da daruje poklone, njegove mušterije darivale su njega, a da nisu ni htele

Naime, V. V. iz Petrovca već dugi niz godina radi kao "Deda Mraz", međutim, njegovo zanimanje je samo paravan za događaje koji slede.

Putujući Deda Mraz je osmatrao kuće bogatih gastarbajtera i zajedno sa M. L. (38) iz Kruševca iste pljačkao.

Najveću pljačku počinili su u klanici kada su ukrali 2.500.000 dinara.

Zahvaljujući brzoj reakciji nadležnih organa, u četvrtak su Deda Mraz i njegov mali pomoćnik privedeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu.

Tako su planovi Deda Mraza da opljačka još nekoliko jačih privrednika pali u vodu, a Novu godinu će dočekati u drugačijim uslovima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija