• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

22.12.2020

13:23

Policija usred noći izvukla Sašu iz kreveta: Kada je čuo za šta ga optužuju, bio je u šoku, ali je MISTERIJA UBISTVA LJUBAVNICE USKORO BILA REŠENA

Vesti

Policija usred noći izvukla Sašu iz kreveta: Kada je čuo za šta ga optužuju, bio je u šoku, ali je MISTERIJA UBISTVA LJUBAVNICE USKORO BILA REŠENA

Podeli vest

Nenad I. (54) uhapšen je juče zbog sumnje da je nožem ubio svoju ljubavnicu Sandru D. (47) u stanu u beogradskom naselju Žarkovo!

Nenad je stravičan zločin najpre hteo da pripiše komšiji Saši G.! Pozvao je policiju pred zoru i ispričao im da je Saša upao usred noći u njegov stan i izbo mu ljubavnicu. Međutim, inspektori su zatekli Nenada mortus pijanog i krvavog, pa je ubrzo utvrđeno da je zapravo on nožem izbo Sandru po preponama, usled čega je nesrećna žena brzo iskrvarila!

Motiv nepoznat

Kako saznajemo od izvora iz istrage, motiv krvavog zločina u Ulici Dušana Vlajića za sada je nepoznat, pošto su Nenad i Sandra u trenutku zločina bili sami u stanu i nije bilo svedoka.


- Sandra je pronađena mrtva na krevetu, u lokvi krvi. Na sebi je imala samo duksericu, a ispod struka je bila gola. Na preponi je imala veliku ranu koja je naneta nekim oštrim predmetom, najverovatnije nožem, ali ne isključuje se mogućnost da je prethodno mučena i tučena sa više različitih predmeta. Nesrećnoj ženi je isečena arterija u preponi i ona je brzo iskrvarila - kaže naš izvor.
Prema njegovim rečima, zločin je prijavio sam Nenad, koji je u ponedeljak oko pola tri iza ponoći pozvao policajce. Kazao im je da je, navodno, nakratko izašao iz stana da bi kupio cigarete, a kada se vratio zatekao je komšiju Sašu G. kako istrčava iz stana, a Sandru mrtvu na krevetu.

Foto: Informer

Stan u kojem se dogodio zločin


- Od početka je njegova priča bila sumnjiva, jer Nenad usred noći nije imao gde da kupi cigarete, pošto je u to vreme sve zatvoreno zbog epidemije korone. Kada su policajci stigli na lice mesta, otišli su u stan Saše G., koga je Nenad optužio za ubistvo. Zatekli su ga u krevetu kako spava, a kad se probudio, Saša je bio u šoku kad je čuo za šta je optužen. Međutim, Nenadova garderoba je bila umazana krvlju i bilo je očigledno da je on ubio Sandru, ali je bio toliko pijan da nije mogao da se seti ni imena svoje mrtve devojke, a kamoli da priča o zločinu. Kad se otrezni, biće odveden na poligrafsko ispitivanje - rekao je naš sagovornik.


On dodaje da je pregledom stana pronađen drveni štap na kome je bilo tragova krvi, ali i šrafciger i turpija za nokte, koji su po svemu sudeći očišćeni od krvi i ti predmeti su poslati na veštačenje.
- Forenzičari su rekli da je Sandra najverovatnije nožem izbodena po preponi, ali to oruđe nije nađeno u stanu. Pretpostavlja se da je Nenad bacio taj nož pre nego što je pozvao policiju - kazao je naš izvor.

Ne zanima ga dete

Inače, istragom je utvrđeno da je Sandra sa jednom drugaricom još u petak došla kod Nenada. Obe su bile u narkomanskoj krizi i tražile su od Nenada da im pozajmi nešto novca.
- Sandrina drugarica, čiji identitet još nije utvrđen, otišla je u subotu iz stana, a Sandra i Nenad su ostali sami. Sve vreme su pili alkohol, na šta ukazuje i gomila praznih flaša pronađenih u stanu. Još nije poznato zašto je Nenad svirepo presudio Sandri, a obdukcija će pokazati da li je pre ubistva bila i silovana - napominje naš izvor.
U policiji kažu da su i Nenad i Sandra ranije imali problema sa zakonom. On ima dosije zbog kršenja javnog reda i mira, a ona zbog droge, krađa i iznude.
Nenad iza sebe ima dva braka i jednu ćerku. Komšije kažu da je Nenad ne viđa i ne interesuje se za dete. 


Saša: Upozorio sam je da ga se čuva

Saša G., kog je Nenad lažno optužio za ubistvo, kaže da su ga juče usred noći probudili policajci.
- Nisam mogao da verujem kad sam čuo za šta me taj ludi Nenad optužio... Policajci su me odveli u njegov stan i tamo sam prepoznao mrtvu Sandru. Poznajem je odranije, ona je bila u vezi sa Nenadom poslednja tri meseca. Upozoravao sam je da ga se čuva, jer je je prgav kad popije, ali nije me poslušala. Stalno je dolazila kod njega i eto šta se desilo - kazao je Saša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija