• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

23.12.2020

19:18

GOLFOM POKOSIO BAKU I UNUKU, a onda izazvao još jednu nesreću! Horor scena u Čačku!

Vesti

GOLFOM POKOSIO BAKU I UNUKU, a onda izazvao još jednu nesreću! Horor scena u Čačku!

Podeli vest

U čačanskom naselju Ljubić došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su teške telesne povrede zadobile žena i devojčica. Naime, na njih je oko 15.40 naleteo crveni golf i pokosio ih dok su se kretale ulicom. Kako saznajemo, nakon udesa vozač je pobegao sa mesta udesa, da bi samo par stotina metara dalje izazvao novi udes u Bulevaru Tanaska Rajića, u neposrednoj blizini Fordovog servisa

- Očito je da je vozač nameravao da pobegne sa lica mesta, jer je prema izjavama očevidaca, munjevitom brzinom napustio mesto udesa. Par stotina metara odatle, u bočnoj ulici je naleteo na "bmw" i tu se zaustavio. Povređene su žena i devojčica, i one su sanitetom prevezene u čačansku bolnicu - kaže naš izvor iz policije, dodajući da mladić koji je upravljao golfom, nije vlasnik tog vozila. 

INFORMER NA LICU MESTA! Ovde se se dogodila tragedija u kojoj je poginuo dečak (16)! /VIDEO/

Bulevar, odnosno glavna pristupna saobraćajnica Čačku, u kome je golf naleteo na bmw-a je solidno osvetljen i u njemu je brzina ograničena na 50 kilometara na sat, međutim, zbog širine i pravca, ograničenje malo ko poštuje. 

- Ni ležećši policajci nisu pomogli. Ne prođe ni sedam dana, a neko već ukloni delove horizontalnih barijera, kako bi točkovi mogli da prođu bez usporavanja vozila. Bočne ulice su posebna priča. U uličici gde su povređene žena i devojčica, nema trotoara, rasveta je loša, a slično je i u čitavom naselju - kaže Čačanin, meštanin Ljubića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija