• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.I.

25.12.2020

12:18

LJUBAVNICA ODALA BLUDNOG POPA! Isplivali šok detalji skandala sa sveštenikom koji je obljubio devojčicu (16) - JEDAN POZIV POLICIJI OTKRIO SVE

Vesti

LJUBAVNICA ODALA BLUDNOG POPA! Isplivali šok detalji skandala sa sveštenikom koji je obljubio devojčicu (16) - JEDAN POZIV POLICIJI OTKRIO SVE

Podeli vest

Zoran M. (59), doskorašnji sveštenik Crkve Svetih Joakima i Ane u beogradskom naselju Kaluđerica, uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je 2019. obljubio devojčicu A. Ž., koja je tada imala samo 16 godina! Devojčica je tada zatrudnela i ubrzo abortirala, a Zoran je u međuvremenu raščinjen!

Za pedofilski skandal saznalo se tek nedavno, nakon što je sadašnja Zoranova ljubavnica, posle jedne žučne svađe s njim, pozvala policiju i sve im ispričala o zlostavljanoj devojčici!

Iskoristio ranjivost
Kako smo saznali od izvora iz istrage, Zoran je svoju žrtvu upoznao još 2017. u crkvi, kad je devojčica došla kod njega da se ispovedi. Iskoristio je devojčicinu emotivnu ranjivost i nezrelost i počeo je da manipuliše njome, kako bi je nagovorio na odnose.
- On je uporno i na sve načine insistirao da njih dvoje budu zajedno. Međutim, to mu u početku nije polazilo za rukom, pa je i tokom cele naredne, 2018. godine, iskorišćavao njeno nestabilno psihičko stanje i manipulisao njom - otkriva naš sagovornik i dodaje:

- Sredinom prošle godine, tokom obilaska parohije, sveštenik je došao do kuće u kojoj devojčica živi. Nažalost, u tom trenutku maloletnica je bila sama, a bludni 'duhovnik' je uspeo da je nagovori da spava sa njim.

SKANDAL KAKAV SRBIJA NE PAMTI! UHAPŠEN SVEŠTENIK IZ KALUĐERICE ZBOG POLNOG ISKORIŠĆAVANJA MALOLETNICE!


Nakon toga, Zoran je sa devojčicom započeo vezu, tokom koje je u avgustu prošle godine ona ostala trudna! Nakon što je prekinula trudnoću, devojčica je počela da izbegava Zorana, ali on nije hteo da joj da mira.
Od januara do septembra ove godine stalno ju je zvao telefonom i uznemiravao je. Na devojčicu je vršio pritisak što lično, što preko njenih poznanika.
- U martu ove godine čak je i fizički nasrnuo na nju i povredio je! Na kraju ga je policiji prijavila sadašnja ljubavnica i tada je sve izašlo na videlo - naglašava naš izvor.


Poznat kao ženskaroš
Inače, Zoran M. je pre nekoliko godina napustio suprugu, s kojom ima odraslog sina, i počeo da živi sa ljubavnicom. Međutim, prema rečima njegovih poznanika, on je stalno spopadao devojke, zbog čega je, po kazni, iz prethodne parohije, pre nekoliko godina prebačen u Kaluđericu. Kad se u parohiji pročulo da se viđa sa maloletnicom, raščinjen je u avgustu prošle godine, ali je sve došlo do policije tek pre nekoliko dana.
Ostaje nejasno zbog čega ga roditelji devojčice nisu prijavili nakon što je ona abortirala. 



Branio se ćutanjem na saslušanju

Zoran M. je juče izveden na saslušanje u Više tužilaštvo, gde se, kako saznajemo, branio ćutanjem. Sudija za prethodni postupak mu je potom odredio pritvor do 30 dana. Tereti se za obljubu zloupotrebom položaja, za šta je zakonom predviđena kazna od dve do 12 godina zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Inače, Zoran M. je pre nekoliko godina napustio suprugu, s kojom ima odraslog sina, i počeo da živi sa ljubavnicom. Međutim, prema rečima njegovih poznanika, on je stalno spopadao devojke, zbog čega je, po kazni, iz prethodne parohije, pre nekoliko godina prebačen u Kaluđericu... Калуђер ица...

NEBOJŠA

pre 3 godine

нема од тога ништа.СЛАТКО ЋУ СЕ СМИЈАТИ КАД ВАМ ЧОВЕК БУДЕ ''ДЕРАО КОЖУ СА ЛЕЂА'' ЗБОГ БЛЈУВОТИНА И ЛАЖИ КОЈЕ ПИШЕТЕ О ЊЕМУ .ПА ОН ЈЕ СА ЊОМ СТУПИО У ОДНОСЕ КАД ЈЕ ОНА ВЕЋ ИМАЛА 17 ГОДИНА И УЗ ЊЕН АПСОЛУТНИ ПРИСТАНАК.ТУЖИОЦ ЋЕ БИЛО ШТА ОД ТОГА ТЕШКО ДОКАЗАТИ.ЧИСТА БУДАЛАЖТИНА

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
Politika

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija