• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

26.12.2020

12:50 >> 14:03

UBIJENOG NEMANJU USVOJILI KAD JE IMAO SAMO 39 DANA! Otac ispričao sve detalje ubistva kod Gadžinog Hana

Vesti

UBIJENOG NEMANJU USVOJILI KAD JE IMAO SAMO 39 DANA! Otac ispričao sve detalje ubistva kod Gadžinog Hana

Podeli vest

Ubijeni Nemanja A. (18) iz sela Zaplanjska Toponica u opštini Gadžin Han usvojen je kad je imao samo 39 dana a njegov otac Bogosav ispričao je detalje tragične večeri kada je ubijen.

Foto: informer.rs

Krvavom obračunu je prethodila tuča, u kojoj je Nemanja povređen zbog čega ga je njegov otac Bogosav odvezao u doljevački Dom zdravlja.

-Napali su ga u blizini kuće, imao je hematom na glavi, odvezao sam ga do lekara, ustanovljeno je da je dobro. Vratili smo se u selo, tu sam zatekao policajca koji mi je kazao da su se tukli. Trebali su odmah da ih privedu, i Nemanju moga, dok se ne utvrdi ko je i šta je uradio. Oni se nameračili na njega, i eto šta se desi. Kad smo se vratili kući, nije hteo da legne, trebao je sa njegovom devojkom da izađu na pomen kod ujaka. Rekao mi je da ide da se prošeta sa devojkom do crkve. Nije prošlo malo, žena me zove, kaže da su joj telefonirali da je Nemanja ubijen. Našao sam ga u dvorištu, bio je sav krvav. Odveo sam ga opet kod lekara, ali sve je bilo uzalud – priča otac stradalog mladića Bogosav

Foto: informer.rs

Iz niškog Kliničkog centra je saopšteno da Milan Tanić ima tešku telesnu povredu u vidu ubodne rane u predelu grudnog koša, te da je neposredno životno ugrožen zbog čega je operisan a da je devojčica dobrog zdravstvenog stanja. 

- Četrnaestogodišnjakinja ima plitak ubod u grudni koš, svesna je stabilna, nije životno ugrožena a u Kliničkom centru će biti zadržana na posmatranju. Nakon daljih pregleda i obrade rane, biće odlučeno da li će biti hospitalizovana – rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Kako saznajemo, poginulog mladića Antanaskovići su usvojili sa samo 39 dana i odgajili kao svoga. Međutim, u selu kažu da im je zbog Nemanje, policija stalno dolazila u kuću. 

Policija je obavila uviđaj na mestu ubistva, gde je pronađen i nož kojim je zločin izvršen. Utvrđuje se da li je bilo još učesnika u tuči. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija