• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

30.12.2020

17:27

TUKAO MALOLETNO DETE I TO SNIMAO, ODMAH UHAPŠEN! Užas u Leskovcu!

Vesti

TUKAO MALOLETNO DETE I TO SNIMAO, ODMAH UHAPŠEN! Užas u Leskovcu!

Podeli vest

Tereti se za krivično delo nasilje u porodici

Muškarac iz Leskovca R. F. (41) uhapšen je zbog sumnje da je tukao svoje maloletno dete, sve vreme snimajući to preko jedne aplikacije.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo nasilje u porodici, saopštila je Policijska uprava Leskovac.

MALČANSKI BERBERIN ZREO ZA DOŽIVOTNU ROBIJU: Zlikovac i zlostavljač nastavio sa opstrukcijom suđenja, EVO KADA PADA PRESUDA

On je priveden nadležnom tužilaštvu radi saslušanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lucija Marko

pre 3 godine

Hvala Bogu da sam povjerovao u dr. ALABU nakon što sam pročitao toliko svjedočanstava o njegovom radu i odlučio ga kontaktirati. Pišem svoje svjedočenje za koje nikada nisam mislio da će biti moguće. Prije nego što sam upoznao dr. ALABU, osjećao sam da su to sve praznovjerna uvjerenja i da nije znanstveno dokazano da je čarolija istinita, ali ovaj bacač čarolije natjerao me je da vjerujem suprotno. ON JE DOBAR ČOVJEK. Uz pomoć ovog čovjeka vratila sam svog bivšeg dečka nakon 1 godine pokušaja, ali činilo se da nisu prikazana moguća sredstva. Ako pročitate neko svjedočenje o dr. ALABI, istina je. Moj me dečko napustio više od 1 godine i htjela sam ga vratiti i pokušala sam ga moliti da mi se vrati, ali on se oglušio na mene i javno napravio budalu od mene. Doktora ALABU uputio mi je moj prijatelj koji mi je također pomagao na radnom mjestu i rekao sam mu da je praznovjeran i budala da vjeruje u takve fetiš stvari. No, nakon toliko razmišljanja o tome, otišao sam ga potražiti putem interneta i odlučio sam ga kontaktirati na njegov e-mail. Ubrzo mi je dao broj mobitela i dobro smo razgovarali. On je najbolji. Prije nego što je njegova čarolija uspjela, već sam imao uvjerenja. U roku od 2 dana, moj bivši dečko, nakon godinu dana izrugivanja da je beskoristan čovjek, došao je k meni moleći me ovaj put. Nisam znala što je taj čovjek učinio, ali jako je dobro što to radi za mene. Zahvaljujem njemu i prijatelju što ga previše poznajemo svaki dan u našem životu. Vjerujem da će pomoći svima koji ga kontaktiraju da ga kontaktiraju (dralaba3000@gmail.com) ili WhatsApp +2349071995123.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija