• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2021

17:22

KAKO HAPSI SRPSKA POLICIJA! Pogledajte spektakularnu akciju hapšenja dilera u Beogradu i Šapcu! /VIDEO/

Vesti

KAKO HAPSI SRPSKA POLICIJA! Pogledajte spektakularnu akciju hapšenja dilera u Beogradu i Šapcu! /VIDEO/

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Šapcu, u dve odvojene akcije, zaplenili su 500 grama heroina i 300 grama kokaina i uhapsili dve osobe

Policija je u automobilu kojim je upravljao osumnjičeni A. M. (1981) pronašla oko 300 grama heroina i 2,5 kilograma smeše za mešanje paracetamola.

Pretresom stana osumnjičenog u Šapcu policija je zaplenila oko 200 grama heroina, 100 grama kokaina i vagicu.

Foto: www.mup.gov.rs

Policija uhapsila dilere u Beogradu i Šapcu

U drugoj akciji, pretresom stana u Beogradu u kojem osumnjičeni I. N. (1984) neprijavljeno boravi, policija je pronašla 200 grama kokaina, 30 grama psilocina i jednu biljku meskalin.

Foto: www.mup.gov.rs

Spektakularna akcija hapšenja

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: www.mup.gov.rs

Zaplenjena velika količina droge

Oni će biti privedeni nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srđsn

pre 3 godine

Ne puštajte ih iz zatvora za nauk drugima!!!

Hollywood

pre 3 godine

Koji SPEKTAKL?!? Fantasticno. Ovo se moze videti samo u Holliwoodu, pa kod nas. Doduse pogledajte kako to rade Rusi i to bez scenarija. Lome.

Zoran2

pre 3 godine

U pravu si, ruska policija nema milosti prema takvima, lomi stakla automobila, brusilicom otvara vrata stana, baca ga u blato bez pardona, na gušu ga gaze dvojica jedan na noge, tako treba i naša policija, dosta je više: izvinite što smo vas hapsili.

DRAMATIČAN SNIMAK SA NAPLATNE RAMPE! Policija presrela automobil, izvela muškarca, a u gepeku - ŠOK! "Pao" i vojnik, ZAPLENJENA 333 KILOGRAMA MARIHUANE/VIDEO/
Hronika

DRAMATIČAN SNIMAK SA NAPLATNE RAMPE! Policija presrela automobil, izvela muškarca, a u gepeku - ŠOK! "Pao" i vojnik, ZAPLENJENA 333 KILOGRAMA MARIHUANE/VIDEO/

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, Žandarmerijom i policijskim službenicima PU Vranje uhapsili su osam pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

29.12.2020

07:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija