• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

08.01.2021

10:31

TRAGEDIJA NA BOŽIĆ: Ratni vojni invalid stradao u požaru, ugušio se u snu, BLINDIRANA VRATA ZAUSTAVILA VATROGASCE /FOTO/VIDEO/

Vesti

TRAGEDIJA NA BOŽIĆ: Ratni vojni invalid stradao u požaru, ugušio se u snu, BLINDIRANA VRATA ZAUSTAVILA VATROGASCE /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Ovogodišnji Božić za Ljubisava Živkovića (54) ratnog vojnog invalida iz Majdanpeka bio je koban.

U kasnim večernjim satima nešto pre ponoći u ulici Svetog Save broj 3 na poslednjem spratu stambene zgrade tačnije u potkrovlju, u stanu u kome je ovaj čovek živeo sam, izbio je požar usled kojeg se od velike koncentracije dima Ljubisav ugušio u snu.

Foto: V.J.

 

Gust dim koji je kuljao iz stana zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini benzinske pumpe primetile su komšije koje su obavestile pripadnike Policijske stanice u Majdanpeku, Vatrogasnu jedinicu, dežurnu ekipu Elektrodistribucije i Hitnu službu majdanpečkog Doma zdravlja .

Foto: V.J.

 

Svi su pokušavali na sve načine da uđu u stan i spasu nesrećnog čoveka koji je u momentu izbijanja požara spavao. Jedini način je bio je kroz razbijen prozor preko krovne konstrukcije zgrade, s obzirom na to da stan ima sigurnosna vata koja nije bilo moguće razvaliti, kažu pripadnici Vatrogasne jedinice u Majdanpeku.

Foto: V.J.

 

Požar je lokalizovan ali nažalost Ljubisav Živković je stradao, ugušivši se u dimu.

,, On je živeo sam . Imao je izvesnih psihičkih problema koje su posledica boravka na ratištu. Danas sam ga videla poslednji put oko dva sata , kaže jedna stanarka zgrade.

Foto: V.J.

 

Za sada je tačan uzrok požara još uvek nepoznat ali predpostavlja se da je u pitanju instalacija ili grejalica koja je ostala upaljena dok je Ljubisav spavao. O čemu se zapravo radi i šta je dovelo do ovog nesretnog događaja pokazaće istraga.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija