• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

11.01.2021

09:49

OBLJUBIO DEVOJČICU (12) UZ DOZVOLU NJENE MAJKE! Potresni detalji pedofilije u Boru: Verovala je da će se venčati!

Vesti

OBLJUBIO DEVOJČICU (12) UZ DOZVOLU NJENE MAJKE! Potresni detalji pedofilije u Boru: Verovala je da će se venčati!

Podeli vest

Građevinski radnik Marko M. (23) iz okoline Vlasotinca uhapšen je juče zbog sumnje da je u proteklih godinu dana više puta imao intimne odnose sa devojčicom (12) iz Kladova

On je zaveo maloletnicu, uz saglasnost njene majke, koja je čak i htela da se njena ćerka uda za pedofila.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, Marku je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za obljubu deteta, biti izveden na saslušanje. Ukoliko bude osuđen, preti mu od tri do 12 godina zatvora.

Prijavio ih komšija

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Marko je početkom prošle godine za nadnicu obavljao građevinske poslove u Kladovu, gde je upoznao devojčicu.

- Naivnoj devojčici prijala je pažnja puno starijeg mladića, pa su započeli vezu i imali su intimne odnose. Prema prvim saznanjima, sve je bilo na dobrovoljnoj bazi, bez prisile, ali to ne umanjuje Markovu krivičnu odgovornost, jer je devojčica mlađa od 14 godina i pred zakonom je i dalje dete - kaže naš sagovornik iz istrage.

Prema njegovim rečima, devojčicina majka je znala da je njena ćerka u vezi s Markom i podržavala je tu vezu.

Foto: Informer DN

- Sve je došlo do policije zahvaljujući komšiji nesrećne devojčice, koji je prijavio "nepriličan" odnos između nje i mladića. Međutim, kada su policajci došli na adresu gde devojčica živi sa svojom majkom, doživeli su neočekivano iznenađenje. Majka maloletnice je svim silama branila Marka, za koga je bila ubeđena da će joj biti zet! Tvrdila je da su se njena ćerka i on zaljubili jedno u drugo i da su bili u vezi godinu dana, koju nisu ni od koga krili. Čak je svim srcem podržavala tu vezu, jer je verovala da će se Marko i njena ćerka venčati - otkriva naš izvor.

Nema povreda

Devojčica je zatim odvedena na lekarski pregled, gde je utvrđeno da je deflorisana, ali nije bilo tragova povrede i prisile.

- Majka je kasnije i u policiji, pred radnicima Centra za socijalni rad, ponovila da podržava vezu između Marka i njene ćerke, a potom je i devojčica, u prisustvu psihologa, ispričala da je zaljubljena i da želi da se uda - kazao je naš sagovornik.

Marko će najverovatnije danas biti saslušan u nadležnom tužilaštvu, nakon čega će biti odlučeno o eventualnom pokretanju istrage i određivanju pritvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kojic

pre 3 godine

Znaci 80 posto roma su pedofili, romkinje se udaje u te godine, a mnoge i nase bake i deke isto, sta ce da kazete sad.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija