• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

11.01.2021

11:48

SMENJEN NAČELNIK SAOBRAĆAJNE POLICIJE U NIŠU: Pešaci ginuli na trotoaru, pojačava se KONTROLA SAOBRAĆAJA

Vesti

SMENJEN NAČELNIK SAOBRAĆAJNE POLICIJE U NIŠU: Pešaci ginuli na trotoaru, pojačava se KONTROLA SAOBRAĆAJA

Podeli vest

Na sastanku održanom u Nišu, a na kojem je prisustvovao i ministar Aleksandar Vulin, odlučeno je da se pojača kontrola saobraćaja u Nišu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Nišu na kome su analizirane i predočene sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nezgode u kojoj su 4. januara ove godine dva pešaka poginula na trotoaru kada je na njih naleteo automobil.

Sastanku su prisustvovali i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov.

- Na sastanku je doneta odluka o smeni načelnika saobraćajne policije Policijske uprave u Nišu - saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Veće prisustvo saobraćajne policije na ulicama grada

Odlučeno je da se pojača kontrola saobraćaja u gradu, kao i prisustvo saobraćajne policije na ulicama grada uz pomoć policijskih službenika iz drugih policijskih uprava.

Policijska uprava u Nišu će se obratiti rukovodstvu Grada Niša sa konkretnim predlozima kako bi se poboljšala saobraćajna infrastruktura u gradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Abe

pre 3 godine

Uvek otklanjamo posledice, kada ćemo da jednom počnemo da otklanjamo uzroke delujući preventivno. Stanje u saobraćaju je blago rečeno haotično. Postoje automobili koje niko nikada zaustavio nije i neće, mahom skupa kola koja policajci kao da se boje zaustaviti i prekontrolisati, a uglavnom su takva kola koja su tatice kupili svojim naslednicima vinovnici teških nesreća, jer tatini naslednici smatraju da su nedodirljivi i da za njih zakon ne važi, te zbog toga divljaju po gradovima i autoputevima. Kriva je prvenstveno saobraćajna policija jer kontrole vrše selektivno i nikada ne kontrolišu potencijalne prekršioce saobraćajnih propisa. Sa manje saobraćajnih prekršaja bilo bi manje i nezgoda, pa i onih sa smrtnim ishodom.

Pandurski sin

pre 3 godine

I kako se zove otac onog mamlaza i koji čin ima u policiji?

dera

pre 3 godine

Pojacano prisustvo policajaca , pa sta , policija radi svoj posao ,mislim na policajce na terenu , i tu je prekid filma jer nastupaju nacelnici , i ostala bratija koja brine brigu da se ne ugroze gradjanske slobode " zasluznih " drugova , vracaju se oduzete dozvole , prekoreva terenac kako mu je uopste palo na pamet da sekira zasluznog druga ,.............a sto promakne njima to doceka sudija pa mu odvali oslobadjajucu ili maksimalno nanogicu . Zato da se ne bismo izlagali riziku da kao osteceni budemo proglaseni krivcima sedimo po kucama , sto je sigurno sigurno je , napolje ili pucaju ili gaze , rezultat isti , svakog dana mrtvih kao da se zaratilo . A mi pojacavamo prisustvo ljudi koji ne smeju da rade svoj posao .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija