• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2021

13:17

SILOVAO PET UČENICA, POLICIJA SUMNJA DA IH IMA JOŠ! Oglasio se MUP o slučaju Mike Aleksića!

Vesti

SILOVAO PET UČENICA, POLICIJA SUMNJA DA IH IMA JOŠ! Oglasio se MUP o slučaju Mike Aleksića!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. A. (68) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Osumnjičenom M. A. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbijo Zuta kuco

pre 3 godine

Stvarno si kojot. Policija mora da postroji desetoricu muskaraca slicno gradjenu a zrtve da prepoznaju objekat kojim je izvrseno silovanje. Neka opisu profin alat. Ako ne znaju, lazu. Monika Levinski je pod pretnjom zatvorske kazne morala da opise Bilov alat. Ako hocete aferu na americki nacin, uradite sve kao Amerikanci. Glupi balkanski kojoti. Uvek kada je njena rec protiv njegove i niste sigurni ko laze mora se presuditi u korist osumnjicenog. Bolje jedan kriv na slobodi nego jedan nevin u zatvoru. Gde sam to naucio? Sluzeci kao porotnik u SAD. Jedino Balkanci prvo skrate za glavu pa odrze sudjenje. Jedino na Balkanu osumnjiceni dokazuje svoju nevinost. Pleme divljacko!

Van Halen

pre 3 godine

A gde su bili roditelji za to vreme????????

Nn

pre 3 godine

Sto bi ga neko osudjivao da nije kriv???!!! Iskoristio svoju superiornost na maloletnicama. Kad tad, pravda stigne.

Srbijo Zuta kuco

pre 3 godine

Radio sam kao profesor i znam da se tinejdzerke zaljubljuju u profesore. Svojevremeno sam imao taj slucaj kada bi bez razloga pocela da place na casu i drhti kada joj se priblizim. Nista nije bilo (tada). Pre dve godine sam bio u Dominikanskoj Republici i ona je to saznala putem Fejsbuka i pozvala da je posetim jer sam joj "oduvek bio veoma specijalan". Neckao sam se i popustio kada mi je poslala povratnu kartu do San Huana jer sada, nakon cetiri braka zivi u Portoriku i vec sest meseci je bez seksa. Morao sam da joj ispunim trideset godina staru zelju. Tada sam imao 64 godine. Prva ljubav zaborava nema. Bilo je toliko zestoko da je plakala tokom seksa. Obzirom da ima vise "zrtava" treba ih razdvojiti i pod zakletvom uzeti izjave u kojima ce opisati velicinu, oblik penisa i mosnica, mladeze, bradavice... pa uporediti sa objektom koji profa ima kod sebe i navodno je orudje kojim je izvrsen zlocin. Ako se izjave ne poklapaju medjusobno ili sa zatecenim stanjem tuziteljke da krivicno odgovaraju a Juricu ugasiti fondaciju. Ipak se radi o profesionalnim glumicama koje zbog korone tesko zive a Juric ima para.

Zem

pre 3 godine

Doživotna nije dovoljna za njega! Moralna nakaza koja manipuliše decom i vrši nasilje.

POZVAO ME JE U KANCELARIJU I ISPITIVAO O SE*SU! TRAŽIO JE DA USTANEM I OKRENEM SE, A ONDA ME JE POTAPŠAO PO DU*ETU! Pojavila se još jedna žrtva Mike Aleksića!
Estrada

POZVAO ME JE U KANCELARIJU I ISPITIVAO O SE*SU! TRAŽIO JE DA USTANEM I OKRENEM SE, A ONDA ME JE POTAPŠAO PO DU*ETU! Pojavila se još jedna žrtva Mike Aleksića!

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je u Beogradu zbog optužbe za silovanje. Njega je za se*sualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodelo

17.01.2021

10:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija