• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

18.01.2021

18:33 >> 21:26

SUD DONEO ODLUKU! Evo koliko će Mika Aleksić provesti u pritvoru!

Vesti

SUD DONEO ODLUKU! Evo koliko će Mika Aleksić provesti u pritvoru!

Podeli vest

Nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić saslušan je pred Višim javnim tužilaštvom gde je negirao optužbe da je napastvovao glumicu Milenu Radulović i ostale učenice u svojoj školi. Nakon toga, određen mu je pritvor od 30 dana

- Rekao je da optužbe nisu tačne, i da ne zna zašto su to rekle - rekao je Aleksić, a zatim je zaćutao, saznaje nezvanično Informer.

Podsećamo, Aleksić je osumnjičen za krivično delo silovanje i nedozvoljene polne radnje, a za ta dela predviđena je kazna od 5 do 15 godina zatvora.

On se sumnjiči da je ova dela počinio u periodu od 2008 - 2020. godine. Sumnja se da je Aleksić počinio osam silovanja i deset nedozvoljenih polnih radnji, a slučaj obuhvata šest oštećenih devojaka, od kojih je jedna maloletna.

Javni tužilac predožio je pritvor od 30 dana za Miroslava Miku Aleksića (68).

Kako je potvrđeno za Tanjug, Aleksiću je određen pritvor do 30 dana.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 3 godine

Ako njega oslobode onda je Srbija "banana drzava"

Nebojsa

pre 3 godine

To je silovanje uticajem, gde zrtva pristaje protiv svoje iskrene volje, a radi ostvarenja svoga cilja. Glumica je htela karijeru, htela je da zavrsi tu skolu glume, htela je prohodnost, a shvatala je da ako na to ne pristane od toga nista biti nece a ako ga prijavi niko joj verovati nece i bice medijski unistena. Plasila se njegovih kontakata i veza ako prijavi. I na kraju se slomila i shvatila da moze da prijavi slucaj, na kraju kada je ostvarila znacajan pocetak karijere, kada je postala medijski poznata i finansijski nezavisna. To nisu klasicna silovanja od strane klasicnih silovatelja koji koriste fizicku snagu i nasilje, nego koriste uticaj i moc koju imaju a zrtve pristaju jer znaju ako to ne urade da na profesionalnom planu nece postojati. I ovakvi slucajevi su opste prisutni i na fakultetima a u nekim slucajevima se zavrse i brakovima i imate primere nekih likova koji su bili i dekani fakulteta poput pravnog i ekonomskog fakulteta UNS. I da ne nabrajam. A da se ne govori o pojedinim odbornicama,poslanicama i slicno, u drzavnim kompanijama. Da besprekorno funkcionise pravosudje pre svega BIA, policija,tuzilastvo svakako da bi ovakvih prijava bilo na stotine a ne pojedinacni slucajevi.Videli smo i slucaj Jutka kako se razvlacio po medijima i kako je zavrsio. I onda ne treba da cudi zasto je ova devojka toliko dugo cekala da prijavi monstruma i silovanje. I nemojte da dopustite da poredite silovanje na ulici sa ovim silovanjem, sustina je ista, samo je nacin drugaciji.

Duda

pre 3 godine

Ovom manijaku posle ovog svega, nece mu sex pasti na pamet. Kastirati ovakve neljude.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59