• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.01.2021

22:30

GRLIO SAM SINA DOK JE LEŽAO U KOVČEGU! Otac studenta koji je ubijen pre dve godine u Beogradu: Poslao sam ga na studije, a sada...

Vesti

GRLIO SAM SINA DOK JE LEŽAO U KOVČEGU! Otac studenta koji je ubijen pre dve godine u Beogradu: Poslao sam ga na studije, a sada...

Podeli vest

Goran, otac Miloša Mileusnića (24), izbodenog u Ulici Dimitrija Tucovića, kaže da je njegov sin 2019. došao na studije u Beograd, a ne da bude ubijen iz čiste obesti * Za jezivi zločin optužen je Neđeljko Đurović, kom preti 40 godina robije zbog teškog ubistva

Taj prokleti dan je bio sunčan, a ja sam gledao Miloševo telo u kovčegu. Došao sam u kapelu i doneo mu odelo, neki ljudi su ga obukli. Gledao sam ga i grlio, bio je jezivo hladan... Nekad je bio veseo i nasmejan. Sada ga već dve godine nema.

Ovo je rekao Goran Mileusnić, otac studenta Miloša Mileusnića (24), kog je 27. januara 2019. godine u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu ubio Neđeljko Đurović (31) iz Požarevca.
Prokleti dan

- Otkako je Miloš ubijen, za mene je vreme stalo. Prošle su dve godine, a kao da se juče sve dogodilo. Gledam ljude oko sebe kako prolaze. Priča se o koroni, aktuelan je Mika Aleksić, ubistva se dešavaju, ali ja i dalje živim u onom prokletom trenutku kada sam čuo da nemam više sina - kaže Mileusnić i dodaje:

- Još se samo novinari sete ubistva mog deteta. Jedino preko vas mogu da apelujem da se povećaju kazne za zločince koji porodicama ni krive ni dužne oduzimaju njihove voljene.

Goran kaže da mu nije jasno zašto je Miloš stradao, kada je živeo sasvim normalan život.
- Da je živ, on bi sada završavao fakultet, zbog čega je iz Čačka i došao u Beograd. Ubijen je na Svetog Savu, a sećam se da je to bio sunčan dan. Svoje dete sam gledao kako leži u kovčegu. Posle toga sam čekao na sudskoj medicini, plaćao razne, za mene, potpuno nevažne takse. Dete mi je ubijeno, a ja se bavim papirologijom kako bih preuzeo telo sina. Posle toga sam Miloša gledao u kapeli, gde su ga oblačili, nisam više mogao da stojim, počeo sam da ga grlim i ljubim, da ga dozivam, ali on me onako hladan nije čuo. A uvek je bio veseo, nasmejan, pun života - priča Mileusnić.

Foto: Informer/facebook

Neđeljko Đurović

Milošev otac kaže da na suđenju jedva može da sluša Neđeljka Đurovića, optuženog za ubistvo njegovog sina Miloša.
- Užasno mi je bilo kada je rekao da je popio samo tri rakije. Čekajte, pa šta je to, opravdanje što mi je ubio sina? U redu je da ubiješ nekog kada si pijan? - pita se Goran.

Nezadovoljan životom

Neđeljko Đurović je uhapšen odmah nakon što je nožem ispred zgrade izbo Miloša Mileusnića (vidi okvir). Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je 26. jula 2019. godine optužnicu protiv njega zbog teškog ubistvo za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora. Na početku suđenja, koje je počelo u februaru 2020. godine, Đurović je negirao ubistvo, tvrdeći da uopšte nije bio u ulici Ulici Dimitrija Tucovića u vreme zločina. 

Ubica bio ljut i nervozan

Neđeljko Đurović je posle hapšenja u policiji izjavio da je bio nervozan i ljut i da celu noć pre ubistva nije spavao.
- Visio sam na Fejsu, Tviteru i ostalim društvenim mrežama i shvatio sam da je moj život bezvredan. Rešio sam da zato nekog ubijem. Izašao sam na ulicu i izbo mladića koji je slučajno naišao u tom trenutku - ispričao je policiji Đurović, ali je kasnije na suđenju negirao da je to rekao.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17