• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2021

12:38

POLICIJA GA SAČEKALA ČIM JE KROČIO U SRBIJU! Otkrivamo zašto je priveden Velja Nevolja

Vesti

POLICIJA GA SAČEKALA ČIM JE KROČIO U SRBIJU! Otkrivamo zašto je priveden Velja Nevolja

Podeli vest

Veljko Belivuk i Marko Miljaković privedeni su danas na beogradskom aerodromu.

Kako saznajemo, oni su privedeni po povratku iz Crne Gore kada su sleteli na aerodrom.

Privedeni su na informativni razgovor u vezi njihovog boravka u Crnoj Gori, tačnije u Kotoru.

Pored Velje i Marka, privedena su još petorica muškaraca iz Veljinog obezbeđenja koji su ih čekali na aerodromu.  Privedeni su i M.B, M.B, V. G, N.I i Z.T.

Podsetimo, crnogorska policija saopštila je da bila planirana likvidacija Belivuka i Miljakovića na aerodromu u Tivtu.

Za to je bilo spremno čak 1,3 miliona evra, ali je policija osujetila plan.

Pratili ih čim su došli

Prema pisanju crnogorskih medija, šestorica pripadnika "škaljarskog klana" organizovali su kod aerodroma sačekušu za Belivuka, koji je prethodnih dana bio u poseti Radoju Zviceru (39), vođi "kavačkog klana"! Sva šestorica atentatora su uhapšena i predata u tužilaštvo radi saslušanja.

Kako tvrde izvori iz crnogorskih službi bezbednosti za tamošnje medije, Belivuk i njegov prijatelj Marko Miljković iz Beograda bili su pod konstantnom pratnjom otkad su stupili na tlo Crne Gore 19. januara.


- Njih dvojica su se tog dana u Kotoru našli sa Zvicerom i krenuli su autom ka njegovoj kući kad ih je zaustavila policija. Posle kraćeg informativnog razgovora su pušteni, ali su pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja i dalje pratili njihovo kretanje i komunikaciju. Na taj način se i saznalo da Belivuka prate i pripadnici suparničkog "škaljarskog klana", koji je pripremao Veljino ubistvo - preneli su crnogorski portali.

Poseta Zviceru
Brzom reakcijom, bezbednosne službe su otkrile i ko su osobe koje su pripremale likvidaciju i oni su uhapšeni u blizini tivatskog aerodroma.


Podsetimo, Belivuk i Miljković su došli u Crnu Goru tačno na godišnjicu ubistva vođa "škaljarskog klana" Stevana Stamatovića i Nikole Dedovića, koji su izrešetani 19. januara 2020. u restoranu u Atini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

... petorica muškaraca iz Veljinog obezbeđenja... Alo, bre! Pa da li Vučić ima petoricu u neposrednom obezbeđenju? A za ovu bundevu i kilo eksploziva je bacanje para, kamo li 1.3 miliona evra...

Doca

pre 3 godine

Sačekali i priveli da ih neko ne rokne po povratku. Sve su to drugari.

Djordje

pre 3 godine

Vazna neka licnost!? Svaki dan je u novinama! Sta je sledece!? Rialiti da nam poducava decu, kao Kristijan i “ sponzoruse” !?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija