• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTV Pink

01.02.2021

10:27

DETONACIJA U RAKOVICI! Ispred prodavnice eksplodirala nepoznata naprava!

Vesti

DETONACIJA U RAKOVICI! Ispred prodavnice eksplodirala nepoznata naprava!

Podeli vest

Ispred prodavnice u Rakovici jutros oko 7 časova eksplodirala je nepoznata naprava

U Oplenačkoj ulici kod broja 60 pored Šumadija marketa eksplodirala je improvizovana eksplozivna naprava. Povređenih osoba nije bilo, a oštećen je jedan parkirani automobil Opel zafira i staklo prodavnice

Vlasnik sutomobila radi kao vozač autobusa i ne sumnja ni u koga. Policija istražuje slučaj, a po nalogu Tužilaštva se vrši uviđaj. Policija radi na utvrđivanju motiva i na indentifikaciji osumnjičenog.

Na prodavnici postoji video-nadzor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tormentum aeterna

pre 3 godine

Davno ti je vrag zaseo na prag  zemljo Srbijo. Niko živ se ne seća tolikih nesreća  za jednog vezira.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija