• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/objektiv

02.02.2021

10:19

SVI U ŠOKU, ODLIČNA UČENICA POTEGLA NOŽ!  Mislili su da je nastavnicu napala bez povoda, IPAK USKORO JE ISPLIVAO MOTIV?!

Vesti

SVI U ŠOKU, ODLIČNA UČENICA POTEGLA NOŽ! Mislili su da je nastavnicu napala bez povoda, IPAK USKORO JE ISPLIVAO MOTIV?!

Podeli vest

Devojčica je pobegla kući gde je navodno pronađeno i oružje kojim je napala matematičarku. Obe su dale izjavu policiji, a u školu su pozvani i prosvetni inspektori.

Učenica B. Ž. (14) ubola je nastavnicu O. R. (42) nožem u glavu u holu OŠ “Đorđe Jovanović” u Selevcu kod Smederevske Palanke, saznaje Objektiv.rs.

Učenica osmog razreda u holu škole ubola je nastavnicu, nanevši joj, srećom, samo lakše povrede. Nastavnica je zadobila posekotinu na glavi i ukazana joj je pomoć u bolnici, nakon čega je puštena na kućno lečenje.

Navodno, nikoga u holu škole nije bilo kada je učenica iznenada nasrnula na nastavnicu. Kako smo saznali, O. R. se nije nadala napadu, jer nije bila okrenuta licem ka devojčici. U to vreme, osmakinja nije ni imala čas matematike.

Devojčica je pobegla kući gde je navodno pronađeno i oružje kojim je napala matematičarku. Obe su dale izjavu policiji, a u školu su pozvani i prosvetni inspektori.

Inače, devojčica je odličan đak selevačke škole, ima sve petice i nikada do sada nije napravila ni sličan problem.

Škola u ponedeljak nije radila u popodnevnoj smeni, tako da nije bilo moguće saznati druge detalje. Direktorka škole Vesna Đuričić nije bila raspoložena za razgovor, samo nam je kratko rekla da ne želi da komentariše slučaj i prekinula vezu.

Meštani Selevca neobavešteni, u školi šokirani incidentom

Meštani Selevca u ponedeljak nisu mogli da govore o ovom slučaju, jer niko sa kim smo pričali nije ni čuo šta se desilo. U školi su, kako smo nezanično saznali, svi šokirani ovim događajem.

– Devojčica je izuzetan učenik, kandidat za đaka generacije, uzorno dete iz dobre porodice. Nikada nije napravila nijedan problem. Roditelji su, takođe, zaposleni u prosveti. Otac je nastavnik likovnog u istoj školi, a majka defektolog, ali u drugom mestu. Niko ne može da poveruje šta se desilo – kaže sagovornik koji je želeo anonimnost.

Maloletnica pod istragom

U višem javnom tužilaštvu, mediji javljaju, da će protiv maloletne učenice biti sprovedena istraga u redovnom postupku i po proceduri koju predviđa zakon kada je reč o maloletnim prestupnicima. O svemu su obavešteni i nadležna Školska uprava i Centar za socijalni rad.

Na predlog Centra za socijalni rad, učenica će biti podvrgnuta ispitivanju na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lerdi

pre 3 godine

@milica Vidis da je sve ludo.. Marketing je cudo

Rale

pre 3 godine

I GDE VAM JE TAJ ISPLIVALI MOTIV ?! JEL U MEĐUVREMENU POTONUO ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija