• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

03.02.2021

11:48

STRAVIČNA TIŠINA SE SPUSTILA NA KUĆU ZLOČINA! Ovde je pijani Bela tukao Gizelu rukama i nogama SVE DOK NIJE PREMINULA

Vesti

STRAVIČNA TIŠINA SE SPUSTILA NA KUĆU ZLOČINA! Ovde je pijani Bela tukao Gizelu rukama i nogama SVE DOK NIJE PREMINULA

Podeli vest

Pripadnici kriminalističke policije uhapsil su Belu K. (67) iz Temerina, koji je ubio svoju suprugu Gizelu K. (64) sa više udaraca po glavi i telu

Svirepo ubistvo se dogodilo u njihovoj porodičnoj kući sinoć, oko 19 sati, u Proleterskoj
ulici br.12 u Temerinu.
 Kako nezvanično saznajemo, Bela je u trenutku izvršenja zločina bio pod dejstvom alkohol i imao je oko 1,8 promila lakohola u krvi. U ulici gde se dogodila tragedija vlada „ mrtva“ tišina. 

Komšije uglavnom kažu da ništa nisu videli i čuli, ali da je ubica i ranije bio sklon alkoholu.

- Imalu su finu kuću, nisu bili siromašni i zaista ne znam šta je Belu nateralo da tako ubije Gizelu. Voleo je da popije, ali neznam da je ranije tukao.

Kako sam čula, tukao je rukama i nogama sve dok žena od batina nije umrla. Užasno – kratko je rekla jedna od komšinica ove porodice.

Foto: S.K.

 

Telo je poslato na obudkciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, posle koje će biti poznat i tačan uzrok smrti. Beli K. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu za ubistvo biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija