• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

04.02.2021

23:20

Užasni detalji silovanja! Muškarac napastvovao dve ćerke,  mlađa zatrudnela! Strava i užas u selu u okolini Bele Crkve!

Vesti

Užasni detalji silovanja! Muškarac napastvovao dve ćerke, mlađa zatrudnela! Strava i užas u selu u okolini Bele Crkve!

Podeli vest

Cvetko P. (41) godinama primoravao na seks ćerke, koje sad imaju 15 i 16 godina * Za sve se saznalo tek nakon što je mlađa ostala u drugom stanju sa ocem

Cvetko P. (41) iz okoline Bele Crkve uhapšen je prekjuče pod sumnjom da je godinama silovao dve svoje maloletne ćerke, koje sad imaju 15 i 16 godina! Za ovo monstruozno zlostavljanje saznalo se tek nakon što je mlađa devojčica ostala trudna, pa se poverila majci i dedi, koji je odmah pozvao policiju!

Otac-monstrum je u policiji najpre priznao da je silovao ćerke, ali je odmah zatim to negirao tvrdeći da ih je "samo mazio, dok je bio pijan, ali da to rade svi očevi"!

Treći mesec

Rođak nesrećnih devojčica ispričao nam je da niko nije ni pomislio da Cvetko zlostavlja svoje ćerke.
- Obe devojčice su rođene 2005, jedna u januaru, druga u decembru. Ova mlađa je sad u drugom stanju, čuo sam da je u trećem mesecu trudnoće. Kada ju je majka Jasmina pitala ko je otac deteta, ona je prvo rekla da je to jedan dečak iz komšiluka, ali je onda tvrdila da je to ipak neki drugi mladić - kaže rođak.

Pošto je bilo očigledno da devojčica laže, Jasmina i njen otac Zoran počeli su da je pritiskaju da prizna s kim je zatrudnela, i ona je na kraju sve priznala.
- Devojčica je kroz suze ispričala da otac već godinama siluje i nju i stariju sestru. Kazala je da ju je Cvetko prvi put silovao kada je imala samo devet godina i da je od tada i nju i njenu sestru zlostavljao skoro svaki put kada bi se napio i kada bi ostali sami u kući. Cvetko je pretio ćerkama da će ih pobiti ako nekom kažu šta im radi. Devojčice su zato živele u stalnom strahu. Ne mogu da shvatim kakav je to otac... Unakazio je svoju decu - priča ogorčeni rođak.

U policiji kažu da je o celom slučaju obavešten Centar za socijalni rad, koji će preuzeti brigu o zlostavljanim maloletnicama.
- Devojčice su u razgovoru sa psiholozima do detalja opisale sav užas koji su proživele s ocem, Posle toga su odvedene u bolnicu na ginekološki pregled, koji je pokazao da su obe deflorisane i da je mlađa sestra trudna - rekli su nam u policiji.

Rekli mu da ćuti

Deda po majci zlostavljanih devojčica, koji je prijavio zeta, nije želeo da priča sa novinarima, jer su mu "tako rekli u Centru za socijalni rad i u policiji". 
- Kada se sve završi, ispričaću sve, ali sada ne smem - rekao je Zoran.

Cvetku je, nakon saslušanja u policiji, određeno zadržavanje do 48 sati, a tereti se za silovanje, obljubu sa detetom i nedozvoljene polne radnje. Ako se dokaže na sudu da je silovao ćerke, preti mu do 15 godina zatvora. 

Komšije: Cvetko mnogo voleo da popije

Meštani sela u kome se odigralo monstruozno silovanje u šoku su posle Cvetkovog hapšenja. Kako kažu, svima je poznato da je on mnogo voleo da popije, ali niko nije ni pomislio da je u stanju da siluje ćerke.
- On i Jasmina imaju sedmoro dece. Šest ćerki i sina koji nema još ni dve godine. Znali smo da Cvetko voli da popije, ali je radio i kako-tako je izdržavao porodicu. Sekao je drva ili čuvao stoku... Pričao je da se muči da prehrani decu i svi smo mislili da nema boljeg i požrtvovanijeg oca, kad ono... Ne znam šta da kažem! Video sam kada su ga uhapsili u utorak. Prvo sam pomislio da je neka greška, a posle sam čuo da je mlađoj ćerki napravio dete. Užas... - kaže komšija.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija