• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

04.02.2021

13:14

POTRESNA SCENA NA OBALI TAMIŠA Neutešna majka dečaka koji se utopio upalila sveću na mestu gde ga je juče ceo dan čekala da se vrati

Vesti

POTRESNA SCENA NA OBALI TAMIŠA Neutešna majka dečaka koji se utopio upalila sveću na mestu gde ga je juče ceo dan čekala da se vrati

Podeli vest

Dečak Dragan Drljić (15) nađen je juče mrtav u reci Tamiš. Na mestu gde je juče uzalud ceo dan čekala da se njeno jedino dete pojavi, očajna majka došla je i danas.

Nema od bola, gledajući u njegovu sliku, sela je na istu klupu i upalila sveću svom sinu koji je tragično okončao svoj život.

Na tom mestu, Dragana je našla njegov bicikl i ostavila mu poruku da se vrati. Nažalost, on je nikada nije pročitao...

Draganovo telo nađeno je juče u reci, nakon što je prijavljen njegov nestanak. Kako se kasnije ispostavilo, dečak je, pre nego što je otišao do reke, ostavio oproštajna pisma najboljoj drugarici i bivšoj devojci. 

U njemu je, kako je juče neutešna majka rekla, napisao da traži najbezbolniji način da sebi oduzme život.

Foto: Informer/M.S.

Neutešna majka Dragana Drljića

Ostavio je i poklon - srebrni privezak anđela svojoj bivšoj devojci i oproštajno pismo koje je otvorila policija, jer je Dragan devojčicu zamolio da pismo ne otvara do 16 sati juče, kada je policiji već bio prijavljen njegov nestanak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 3 godine

Tesko i pretesko jos najteze od svega, STRASNO, TA MAJKA JE SAMA SAMCATA.Gde su topli zagrljaji,prijateljska ruka, podrska u najgorem mogucem trenutku u zivotu.SRAMITE SE VI KOJI STE IMALI BILO KAKVU VEZU SA TOM PORODICOM.

Negric

pre 3 godine

Da li je istina da je dečak dao pismo bivšoj devojci tačno sedamnaest dana pre izvršenja samoubistva? Molim novinare da provere jer onda sve dobija drugu konotaciju. Pančevka sa informacijama

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija