• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer

04.02.2021

13:48

UHAPŠEN BLISKI SARADNIK VELJE NEVOLJE! Boris Karapandžić zbog demoliranja "Kabineta" bio u kućnom pritvoru!

Vesti

UHAPŠEN BLISKI SARADNIK VELJE NEVOLJE! Boris Karapandžić zbog demoliranja "Kabineta" bio u kućnom pritvoru!

Podeli vest

Boris Karapandžić (34), jedan od pripadnika nekadašnje grupe Janjičari, a sada Principi, koju predvodi Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, jedan od od uhapšenih danas u velikoj akciji policije i Bezbednosno-informativne agencije

Karapandžič je jedan od huligana koji je sa Veljinom ekipom upao u klub "Komitet" u Beton Hali pre dve godine kada su polupali ceo klub, pretukli obezbeđenje i goste kluba!

Karapandžić iza sebe ima i proces zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao 2019. godine kada je usmrtio pešaka u Beogradu.

On je tada bio za volanom "ševroleta", pregazio je pešaka u trenutku kada je pokušavao da pretrči auto-put.

Demoliranje Komiteta

Karapandžić je zbog nasilničkog ponašanja u "Komitetu" bio u kućnom pritvoru.

Čak 16 pripadnika ekipe Velje Nevolje, koji slovi za jednog od najopasnijih ljudi beogradskog podzemlja, uhapšeno je rano jutros na više lokacija u Srbiji. Belivuk je priveden na Rudniku, dok je njegova "desna ruka" Miljković "pao" u Beogradu. Svi su uhapšeni dok su vozili automobile kojima su izvršavana razna krivična dela kako bi ih spalili i tako prikli dokaze.

Policijski pretres

Policija je izvršila pretres brojnih lokacija i na njima su pronađeni materijalni dokazi koji potvrđuju da ova grupa stoji iza najsurovijih krivičnih dela.

Oni su osumnjičeni za krivična dela ubistva, otmice, dilovanje droge...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija