• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.02.2021

15:52

INFORMER SAZNAJE! Uhapšen saradnik Velje Nevolje, u trenutku hapšenja bio u društvu ČLANA DRŽAVNOG VEĆA TUŽILACA TOMA ZORIĆA I ZAMENICE DRUGOG OSNOVNOG JAVNOG TUŽIOCA MILICE LJUBIČIĆ!

Vesti

INFORMER SAZNAJE! Uhapšen saradnik Velje Nevolje, u trenutku hapšenja bio u društvu ČLANA DRŽAVNOG VEĆA TUŽILACA TOMA ZORIĆA I ZAMENICE DRUGOG OSNOVNOG JAVNOG TUŽIOCA MILICE LJUBIČIĆ!

Podeli vest

Danas je u Pančevu u društvu dva državna tužioca, uhapšen Miloš Đukanović iz Pančeva, navijač Partizana blizak Velji Nevolji, saznaje Informer

Đukanović se u trenutku hapšenja nalazio u društvu Toma Zorića, člana Državnog veća tužilaca i Milice Ljubičić, zamenice Drugog osnovnog javnog tužioca.

Foto: Tanjug

Tomo Zorić


Takođe u Pančevu su privedene dve osobe bliske kriminalnom klanu Velje Nevolje i Marka Miljkovića Mareta. U pitanju su Predrag Janković poznatiji kao Pesko i Marko Milosavljević javnosti poznat pod nadimkom Bojke. Janković i Milosavljević su produžene ruke Belivuka.

TUŽILAC TOMO ZORIĆ: Uhapsili su momka kome sam izdavao stan, policajac se meni i koleginici IZVINIO ZBOG NEPRIJATNOSTI!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
petarmircevic

pre 3 godine

,,RIBA SMRDI IZ GLAVE,,OVAJ SUDIJA DAVNO ZAGRIZAO U KRIMINAL,NO KAKVA DRZAVA TAKAV I YAKON ZAKON JE REVNOSAN I BRZI OD ZVUKA ,KAD TREBA DA KAZNE INVALIDA,A SAD CE NEKI PAMETNJAKOVIC DA MI DRZI PREDAVANJE

alekmaric93

pre 3 godine

Svaka cast, samo napred imate podsku cele Srbije. Proveriti i ulogu rukovodioca Partizana u svemu ovome sto se desavalo na njihovom stadionu kad je jedan Dragan Dzajic mogao biti hapsen ne vidim razlog zasto bi oni bili zasticeni

MILOS RANKOVIC

pre 3 godine

OVO STO SE RADI JE SMESNO,UHAPSITI OVOG NEVOLJU OK,ALI STA CEMO SA LJUDIMA KOJI GA CUVAJU I BRANE,STA CEMO SA DIREKOTOR POLICIJE REBICA,KOJI JE NA DERBIJU VREDJAO I PRETIO REZERVNE IGRACE ZVEZDE ZAJEDNO SA TIM VOLJOM NEVOLJOM,I OTOM SE UCUTALO ODJEDNOM,INFORMER JE JEDINI SMEO DA PISE,HOCEMO ISTINU DO KRAJA,ZASTO JE REBIC NAPADAO IGRACE ZVEZDE,KOJI NESMEJU DA PISNU STA IM JE ON REKAO,A ON JE SEDEO U LOZI SA VOLJOM NEVOLJOM,VAZUROM,PROFESOROM,SVI ONI TREBA DA ODGOVARAJU,KO JE TIM KRIMINALCIMA DAO TOLIKI PROSTOR NA STADIONU

Marcco

pre 3 godine

... ako ovako nastave, ostaće "alternativna" BIA bez spoljnih saradnika u tužilaštvu i sudstvu, a boga mi i u policiji.

Nebojša

pre 3 godine

Ma sve jasno kao dan, samo je pitanje vremena kada ce se krenuti sa ciscenjem tuzilastva, jer tuzilastvo je rak rana i desna ruka mafije i kriminalaca. Oni unistavaju istrage i kada dodje do suda sve pada. Tako je i oslobodjen Belivuk svojevrmeno. A onda treba da padnu i politicari pre svega oni iz vrha SNS kojih nigde u zivotu bilo ne bi da im nije Vucica a umislili da su mnogo bitni i udruzili se s kriminalcima da uklone bas Vucica. Da li mislite da je slucajno proteziran Dejan Milrnkovic u policiji a onda i nadimak Bagzi? Samo budal moze da misli da to nema veze. Ko je olako shvatio Bagzija? ĐINĐIĆ. A ko je pustio Bagzija? Tuzilac odradio a sudija bio zapisnicar tuziocu i pustio. Bagzi je znao da ce pasti i brze bolje otisao kao da se opere. A onda imamo Hrkalovicku desnu ruku narko dilera. A onda cemo imati i Kaću koja je prosledjivala i prodavala informacije. A ko je njih doveo? A odakle bas strelista u Banatu? A kakve veze ima to sa Belom Crkvom? A kakve veze to ima da su neke licnosti iz Bele crkve olako shvacene. Onda dolazimo do politicara opozicije i visokopozicioniranih iz vlasti kojobsu bili spremni da podnesu i krivicnu prijavu protiv Vucica kao foru ali nesumnjivo PRLJAVO ODIGRANO. Onda dolazimo i na teren armije dilera van Beograda. U julu su se hvalili sta rade i kako lome skupstinu i kako ce Vucicu doci kraj. NEMOJTE SAMO DA SE SVE ZAVRSI NA OVIM ZLIKOVCIMA, MNOGO VAZNIJI SU TUZIOCI, JEDAN PRRDSEDNIK VISEG SUDA U BROGRADU, POJEDINI S NJIMA UVEZANI ČLANOVI PREDSEDNISTVA SNS A ONDA I PAR LIKOVA IZ OPOZICIJE. Ne zaboravite i likove koji su bitni u 5 fudbalskih klubova 2 najveca iz BGD 1 IZ NS i 1 iz NI. Ovde oh ima vise od 1000. A onda cete videti vezu s Britancima, dok ako se posvete Fruskoj gori videce vezu i sa hrvatima i crnogorcima i njihovim tajnim sluzbama, dok oni koji su im domacini su veliki biznismeni a neki veliki direktori javnih preduzeca. Zele da sacuvaju opljackano, pa resili da je vreme za prebacivanje i IZDAJU. HOBOTNICA JE IZUZETNO VELIKA. A treba brutalno saseci i glavu i sve pipke, bez oprosta, bez milosti. Borba je velika ali mora biti brza, efikasna i efektivna, BEZ DAVANJA DAHA I SLOBODNOG PROSTORA.

Mikabg

pre 3 godine

Pa "gospodine" Zoriću, gde baš od tolikih poštenih tražilaca stanova izdadoste vaš stan lopovima i ubicama? Da li vi stvarno mislite da verujemo u te vaše prazne priče koje nam svakodnevno plasirate o "poštenju" nezavisnih sudija i sudstva. Postavljam vam samo jedno pitanje: Zašto niste priveli zakonu sve one koji prete Predseniku Srbije i članovima njegove porodice?

branko1

pre 3 godine

A sto nisu i Zoric i Ljubicicka uhapseni kad se vec druze sa njima

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija