• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

09.02.2021

07:45

BIA OZVUČILA STAN VELJE NEVOLJE, SNIMCI RAZOTKRILI POLICAJCE Na dan hapšenja ušli su u stan i uradili NEVEROVATNU STVAR

Vesti

BIA OZVUČILA STAN VELJE NEVOLJE, SNIMCI RAZOTKRILI POLICAJCE Na dan hapšenja ušli su u stan i uradili NEVEROVATNU STVAR

Podeli vest

Pripadnici MUP-a P. J. i B. V. uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su 4. feburara pomagali Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja, tokom akcije hapšenja njegove kriminalne grupe.

Kako kaže izvor dobro upoznat sa slučajem, oni su došli pod izgovorom da će pretresti stan vođe navijačke grupe "Principi", koji je sa saradnikom Markom Miljkovićem i još 19 članova bande uhapšen prošle nedelje u velikoj policijskoj akciji, zapravo uklanjali dokaze.

- Međutim, operativci MUP-a nisu znali da je BIA ozvučila stan. Preslušavanjem audio snimaka utvrđeno je da su pokušali da prikriju dokaze - kaže izvor.

Kako saznajemo, tri puta su preslušani snimci razgovora dvojice policajaca.

Potom je utvrđeno da su se, da bi pretres delovao uverljivije, pomerili nameštaj u stanu, prethodno uklonivši sve dokaze.

Foto: MUP

Snimci otkrili pomagače

Naknadnim pretresom, policija je u tom stanu pronašla pištolj, a osumnjičeni se terete i da nisu oduzeli novac koji je pronađen u stanu prilikom pretresa, iako je bio predmet krivičnog dela i naveden u naredbi o pretresanju.

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, P. L. i B. V. su odredili zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Ranije je Bogdan Pušić iz Uprave kriminalističke policije rekao da se čulo kako su se policajci dogovarali da pomognu uhapšenom.

- To su bili aktivni policajci u pretresu i taj preteres su odradili kako ne treba, tako da je ponovo izvršen pretres i nađeno je oružje - istakao je Pušić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija