• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RTS

09.02.2021

20:51

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ISTRAGE! Direktor Rebić o kostima nađenim u Vinči i do sada otkrivenim dokazima protiv Veljine ekipe!

Vesti

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ISTRAGE! Direktor Rebić o kostima nađenim u Vinči i do sada otkrivenim dokazima protiv Veljine ekipe!

Podeli vest

VIŠI sud u Beogradu saopštio je 6. februara za šta se terete pripadnici grupe Veljka Belivuka koji su uhapšeni u četvrtak i kojima je određen pritvor do 30 dana

Među krivičnim delima za koja su optuženi su teška ubistva, proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je da ne može otkriti detalje da se ne ugrozi dalja istraga.

Foto: ATA/Insajder/Marko Đoković

- Na MUP-u je težak posao u narednom periodu, da nastavimo prikupljanje podataka, da nastavimo veštačenja, sva lica koja su imala kontakte povezati i analizirati i očekuje nas da iskontrolišemo finansijske tokove - rekao je Rebić za RTS.

Govoreći o natpisima u medijima da su se na deponiji u Vinči pojavile ljudske kosti koje se dovode u vezu sa kriminalnom grupom i njihovim zlodelima, Rebić kaže da nije potvrđeno da su ljudskog porekla, već životinjskog, ali se istraga nastavlja.

Govoreći koliko je teško prikupljati dokaze, Rebić kaže da poseduju određene dokaze, jedno su operativna saznanja a drugo je imati adekvatne dokaze za sud.

VELJIN OTAC BOMBOM RAZNEO SEBE, NJEGOVU MAJKU I BABAU! SVI SU ČULI PRASAK! Stanari se još uvek sećaju masakra u Beogradu!

- Uliva mi poverenje Kriminalistički centar, sva veštačenja i forenzika, verujem da će se svi dokazi pokazati kao čvrsti - kaže Rebić.

Rebić kaže da je 2017. godina bila ključna za uspon Belivuka, kada se desilo ubistvo na šinama Vlastimira Miloševića.

Foto: Tanjug

Policija je budno pratila događaj prilikom otvaranja spomenika Stefanu Nemanji, bile su angažovane snage, kaže direktor policije za Javni servis.

- Verujem da bi sve ostalo na pokušaju, na kraju smo uspeli da imamo ljude koji su u prtivoru, oduzeta su oružja - rekao je Rebić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ребићу кад подносиш оставку???

Marko

pre 3 godine

Znaci ovako...Rebic je dolazio u lozu FK Partizana na svaku utakmicu. U toj lozi je uvek i Velja nevolja. Ispod loze , kojih par metara, kasapnica za ljude, a Rebic nista ne zna..??? Ma, koga vi pravite budalama..??? Ovaj je prvi morao u zatvor. Dzaba vam akcija kada ce se glavne ribe izvuci. To je vec tako ocigledno. Velja bez ogromne podrske u najvism strukturama policije, vojske, BIA organizacije, ni u ludilu nije mogao da radi to sto je radio.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija