• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.02.2021

11:06

OTKRIVENO ŠTA SU UHAPŠENI POLICAJCI URADILI U VELJINOM STANU "Jatake" razotkrio jedan razgovor

Vesti

OTKRIVENO ŠTA SU UHAPŠENI POLICAJCI URADILI U VELJINOM STANU "Jatake" razotkrio jedan razgovor

Podeli vest

Predrag Lajić, doskorašnji načelnik Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja droga, kao i inspektor B. V, zvani Boki, uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali da sakriju dokaze protiv Veljka Belivuka, prilikom pretresa njegovog stana.

Dvojica policajaca su 4. februara u tom stanu pronašli Veljin pištolj, sa izbrisanim serijskim brojem, i dogovorili su se da to ne prijave nadležnima. Međutim, Lajić i B. V. nisu znali da je BIA prethodno ozvučila taj stan, pa su oni snimljeni dok se dogovaraju da prikriju dokaz protiv Belivuka!


Odmah zatim u stan je poslata još jedna ekipa policajaca, koja je zaplenila pištolj, ali i izvesnu količinu novca koji se nalazio u jednom sefu. Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, protiv Lajića i B. V. je podneta prijava za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela i određen im je pritvor do 48 sati. Lajić je, inače, pre samo mesec i po dana smenjen sa pozicije načelnika Odeljenja za suzbijanje krijumčarenje droga, a danas mu je predložen pritvor.

Foto: Informer

Predrag Lajić


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je juče da će država krenuti u odlučnu borbu kako bi se bezbednosne službe očistile od svih saradnika kriminalaca.


- Zapitate se ko je te ljude doveo na određene pozicije, ko ih je štitio... Naša odlučnost da pobedimo mafiju je toliko velika da ne postoji laž kojom će oni da nas uplaše i pobede. Postoji mnogo podrške mafiji iz različitih političkih segmenata, i iz vlasti i iz opozicije, koji rade na širenju lažnih informacija... Policajac ne može da vozi automobil vredan 300.000 evra, mora da se ispita ko mu ga je i zašto platio, da nije, recimo, neki Bajrami, jedan od najbližih saradnika narko-bosa Nasera Keljmendija - kazao je Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 3 godine

"OTKRIVENO ŠTA SU UHAPŠENI POLICAJCI URADILI U VELJINOM STANU "?! Da jos pre tri dana smo citali o ovome! Zbog cega pisete kedno te isto dan za danom?!

Rade

pre 3 godine

Ne može mafija da živi bez podrške nekoga ili nekoliko njih iz državnog ili policijskog vrha. To je do sada dokazano bezbroj puta ! ! ! ! !

PALI POLICAJCI KOJI SU POMAGALI VELJI NEVOLJI!
Hronika

PALI POLICAJCI KOJI SU POMAGALI VELJI NEVOLJI!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, odredili su zadržavanje do 48 sati pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova P.L. i B.V. zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela

08.02.2021

20:31

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija