• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mondo

10.02.2021

19:23

OTEO I BRUTALNO TUKAO KOŠARKAŠA, GASIO CIGARETE I POTPISIVAO MU SE ŽILETOM PO TELU! Jeziva istorija uhapšenog Kuzmana!

Vesti

OTEO I BRUTALNO TUKAO KOŠARKAŠA, GASIO CIGARETE I POTPISIVAO MU SE ŽILETOM PO TELU! Jeziva istorija uhapšenog Kuzmana!

Podeli vest

Marko Andrić zvani Kuzman iz Niša, čiji su snimci razgovora na kojima se moglo čuti kako priča o vođi bande "Pink Panteri" Milanu Ljepoji koji je nestao i za koga se sumnja da je ubijen od strane kriminalne organizacije, uhapšen je u četvrtak u Nišu, a žitelji ovog grada još pamte kako se pre desetak godina iživljavao nad maloletnikom kojeg je kidnapovao

Andrić se na optuženičkoj klupi već našao 2007. godine sa još dvojicom Nišlija a proces i postupak koji se vodio bio je zatvoren za javnost zbog činjenice da je krivično delo koje su počinili izvršeno nad maloletnim dečakom, ali i zbog brutalnosti prilikom izvršenja dela.

Naime, Andrić koji je tada imao 20 godina kao i još dvojica Nišlija su 2007. godine optuženi da su 27. jula iste godine telefonom namamili maloletnika M. R. inače mladog košarkašasa namerom da popričaju o nekoj devojci.

MAFIJAŠI ZAKOPAVALI KRVAVE MILIONE?! Veljina grupa sakrila OGROMNO BOGATSTVO! Sledi finansijska istraga!

Na prevaru su ga kod sportske dvorane "Čair" uvukli u automobil "fijat punto" i odvezli na brdo Vinik, gde su se posle toga nad njim iživljavali, tukli ga i maltretirali.

Kako je utvrđeno u policiji i tokom istražnog postupka, koji je vodio sudija Saša Knežević, premlatili su ga metalnom šipkom, opuške od cigareta gasili mu po telu, sekli ga žiletom i ispisivali mu inicijale po leđima, da bi na povratku u Niš jedan od njih čak pokušao i da mu odgrize uvo.

IZA REŠETAKA JOŠ JEDAN VOJNIK VELJE NEVOLJE! Uhapšen Nišlija Marko Andrić Kuzman, odali ga smimci razgovora o UBIJENOM MILANU LJEPOJI!

M. R. je u teškom nasilništvu zadobio telesne povrede zbog kojih je zbrinut na Hirurškoj klinici u Nišu.

Marko Andrić uhapšen je dva dana posle ovog događaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smradovi

pre 3 godine

И од једном се све зна а до јуче се мипта није знало. Не пишите више. Багро назадна. И нисам бот ко ви тачно и то

vlide

pre 3 godine

Ceo Nis prica da je plasljiv ko zec, a i onu glavudzu kad vidi covek jednostavno mora da se zacene od smeha. Sad u zatvoru neka namesta ljude da ih nevolja muci. Koji miki maus!!!

Dejan

pre 3 godine

Trebali su da ga jos tada strpaju na jedno 30 god i mirna glava

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev uputio jasnu poruku: Sve snage usmeriti na očuvanje države i zaštitu nacije!
Politika

Đurđev uputio jasnu poruku: Sve snage usmeriti na očuvanje države i zaštitu nacije!

Ponašanje opozicije kakvo smo juče videli u Narodnoj skupštini se moglo i očekivati, oni su u mesecima iza nas intenzivirali svoje destruktivno ponašanje, što je kulminiralo tokom jučerašnje sednice, ali to je samo najava onoga što nas čeka u danima nakon izbora za Skupštinu grada Beograda i lokalnih izbora zakazanih za početak juna“, izjavio je poslanik i predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

03.05.2024

10:11

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija