• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

14.02.2021

00:29

SAZNAJEMO! PRIVEDENI DIREKTOR, VLASNIK I OSNIVAČ KLUBA KOJI JE ORGANIZOVAO KORONA ŽURKU U BEOGRADU! Evo kakva im kazna preti!

Vesti

SAZNAJEMO! PRIVEDENI DIREKTOR, VLASNIK I OSNIVAČ KLUBA KOJI JE ORGANIZOVAO KORONA ŽURKU U BEOGRADU! Evo kakva im kazna preti!

Podeli vest

Veceras je Komunalna milicija u saradnji sa Policijskom upravom za grad Beograd i PS Palilula vršeći kontrolu da li ugostiteljski objekti poštuju mere Vlade odnosno zabranu rada posle 20 časova, zatekla u klubu "Musk machine" na Tašmajdanu vise od 700 gostiju, nakon čega su zabranili dalji rad i ispraznili objekat, a po nalogu dežurnog zamenika Prvog osnovog javnog tužioca direktoru G.M, vlasniku L.D. i osnivaču F.A. određeno je zadržavanje zbog krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije

Za ovo delo predviđena je novčana ili kazna zatvora do tri godine.

Oni će u roku od 48 sati biti saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, a potom će biti sprovedene dokazne radnje i doneta konačna odluka.


Tužilaštvo, komunalna milicija i policija apeluju da se poštuju mere Vlade i ministarstva zdravlja, koje su donete zbog pandemije, a u suprotnom reagovaće se kao i večeras.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
obavezno

pre 3 godine

zatvor ili nemojte vise traziti od gradjana da postuju mere...

pettar

pre 3 godine

Neka sam ja glup, ovakve stvari u Srbiji se plaćaju i dobro organizuju. Cilj je uništiti zdravstveni sistem i dovesti zemlju u bezizlaznu situaciju...

Dragče

pre 3 godine

Po ko zna koji put se za ovakve prekršaje upitam a kakve su kazne za učesnike žirke. Njih preko 700 je došlo i učestvovalo u toj žurki! Koliko je kriv onaj ko je omogućio okupljanje - toliko su krivi i oni koji su na žurki bili njeni učesnici!! Kao što je za svađu potrebno dvoje, isto su krivi i organizatori i učesnici ovakvih okupljanja!!

Dragče

pre 3 godine

Predlažem da svako od učesnika volontiva sedam dana kao spremacica, pomoćno osoblje u Kovid bolnicama! Da se uvere da "virus ne postoji" !

Izbori 2024

Vesti

Biljana Pantić Pilja: Odbor za politička pitanja glasao protiv naših amandmana, ulažemo prigovor!
Politika

Biljana Pantić Pilja: Odbor za politička pitanja glasao protiv naših amandmana, ulažemo prigovor!

Šefica srpske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE) Biljana Pantić Pilja izjavila je danas za Tanjug da je Odbor za politička pitanja i demokratiju PS SE glasao protiv svih amandmana koje je predložila srpska delegacija, kao i protiv amandmana koji su predložili članovi italijanske delegacije i jedan član delegacije Mađarske i najavila ulaganje prigovora.

16.04.2024

12:51

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija