• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.P.

19.02.2021

17:24

LJUBAVNICI HTEO OČI DA ISKOPA! Danijela je i ranije dobijala batine, Đorđe je imao zabranu prilaska, NA ŽALOST ONA MU JE TADA SVE OPROSTILA/FOTO/

Vesti

LJUBAVNICI HTEO OČI DA ISKOPA! Danijela je i ranije dobijala batine, Đorđe je imao zabranu prilaska, NA ŽALOST ONA MU JE TADA SVE OPROSTILA/FOTO/

Podeli vest

Đorđe R. (58) Uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je naneo teške telesne povrede ženi sa kojom je u emotivnoj vezi, Danijeli M. (46) u Velikoj Plani u ulici Maršala Tolbuhina

Kako saznajemo muškarac je brutalno pretukao ženu i pokušao da joj iskopa oči. Došla je u bolnicu sa jednim potpuno zgnječenim okom, a sada se za njen život bore lekari na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu.

Foto: T.P.

 

Kako Informer saznaje, Đorđe i Danijela nisu živeli zajedno, ali su bili u dugogodišnjoj emotivnoj vezi. Neviđeno nasilje dogodio se u kući koju Danijela iznajmljuje kao podstanar.

- Ne znam šta se tu desilo. Viđali smo ih, delovali su fino. Sad se svi slabo viđamo zbok korone, ali nju sam video svakog jutra kad ide na posao. Nisam baš video kad se vraćala uveče i ko dolazio uveče i kad je dolazio, kaže Milan Vulić, komšija.

Crni niz mnogobrojnih maltretiranih žena se nastavlja. Neki od komšija tvrde da je Danijela i ranije trpela batine od svog dečka. Kako kažu, imao je i zabranu prilaska pre dve godine, ali su se posle toga pomirili.

Foto: T.P.

 

Ipak, svi su užasnuti onim što se dogodilo. Tvrde da Danijela ima odraslu decu iz prethodnog braka, da je sa Đorđem držala, kako kažu neregistrovanu prodavnicu voća i povrća koju je kasnije zatvorila inspekcija.

Niko ne može ni da nasluti kako je došlo do ove situacije. Par se najpre svađao, a onda je, kako saznajemo, Đorđe zverski nasrnuo na svoju devojku, prebio je i počeo da joj kopa oči. Nesrećna žena je pokušala da se odbrani, ali je muškarac bio jači.

Foto: T.P.

 

Jedno oko joj je potpuno zgnječeno. Lekari su bili šokirani prizorom kada su videli pacijentkinju koja izgleda kao iz horor filma. Đorđe je u pritvoru, a policija je zapečatila kuću u kojoj je Danijela živela.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija