• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K./Novosti

24.02.2021

12:37

OGLASIO SE OTAC MLADIĆA SA SNIMKA KOJI JE UŽASNUO SRBIJU "Skočili su mom detetu na glavu, nikoga od njih ni ne poznaje"

Vesti

OGLASIO SE OTAC MLADIĆA SA SNIMKA KOJI JE UŽASNUO SRBIJU "Skočili su mom detetu na glavu, nikoga od njih ni ne poznaje"

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu danas je saopštilo da se trojica od osmorice osumnjičenih za brutalnu tuču ispred lokala u Ulici Laze Telečkog, koja se dogodila u subotu uveče, terete za pokušaj ubistva.

Povodom događaja u kojima su D. M. (24), Š. N. (21) i M.P. zadobili telesne povrede od strane više lica pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju, doneta je naredba  o sprovođenju istrage protiv osam lica. Istraga se vodi zbog sumnje da su L. M. (20), V. S. (20) i N. B.(21) počinili pokušaj ubistva, za koju preti kazna zatvora u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor. Takođe, sumnje se da su V. S. (20), M. M. (21), D. N. (21), M. M. (21) i B. M. počinili krivično delo nasilničko ponašanje koje se prema zakoniku kažnjava zatvorom u trajanju od šest meseci do pet godina – navedeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Više javno tužilaštvo je saopštilo i da je u toku do sada preduzetih radnji svih osam osumnjičenih uhapšeno i da im je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, u kom roku će u tužilaštvu biti saslušani.

Podsetimo da je objavljen snimak u kome mladići iz Šida brutalno prebijaju trojicu mladića iz Žablja, Čuruga i Bača. Na snimku se vidi kako nekolicina momaka napada mladiće koji izlaze iz lokala, zatim počinje nemilosrdno iživljavanje, koje se završilo sa dvojicom teško povređenih mladića, koji su izbodeni noževima i teško pretučeni, a lekari u Kliničkom centru Vojvodine se bore za njihove živote. Jedan učesnik tuče je lakše povređen.

Foto: MUP Srbije

Hapšenje nasilnika

Na snimku se vidi i da je u jednom momentu, posle serije udaraca pesnicama, jedan od napadača hvata mladića oko struka i borilačkim zahvatom baca na beton, a momak ostaje da leži nepomično. Napadač ga šutira po telu i glavi, iako se ne pomera, a u tome učestvuju i drugi. Brutalnost je doživela vrhunac kada je jedan od učesnika tuče polumrtvom mladiću skočio na glavu.

"Moj sin ni mrava nikada ne bi zgazio, a ne da nekome nešto nažao učini. Sa drugarima je posle posla tog dana otišao na piće, jer se dugo nisu videli, a završio je u bolnici sa teškim povredama. Te mladiće koji su ga napali on uopšte i ne poznaje. Ako je i bilo svađe, zar je trebalo tako da se reši?"

Ovim rečima započinje razgovor Dragan Mihajlović iz Vajske kod Bača, otac Dragoljuba Mihajlovića (24), jednog od trojice brutalno pretučenih mladića u Ulici Laze Telečkog u centru Novog Sada u subotu po podne.

Foto: printscreen Twitter

Strašni prizori iz Novog Sada

Na snimku, koji su zabeležile kamere sa okolnih zgrada, vidi se kako nekoliko mladića napada momke koji izlaze iz lokala, udarajući ih rukama i nogama. Otac Mihajlović kaže da bi želeo da pita roditelje tih momaka kako bi se oni osećali da se tako nešto dogodilo njihovoj deci.

 - Moj sin već izvesno vreme živi u Novom Sadu, gde radi u jednom frizerskom salonu i nije problematičan. Strašno mi je bilo kada sam video-snimak, posebno onaj prizor kada su ga opkolili i napali. Kada je pao na beton, izgubio je svest, ali i pored toga, nastavili su da ga udaraju, a jedan mu je čak skočio na glavu. Zadobio je povrede i od noža u predelu grudnog koša i ramena, a zahvalan sam lekarima koji su spasli moga sina - priča otac.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jozo daj vode

pre 3 godine

Strasan snimak. Ovo hitno treba skloniti sa ulice, da ne bi necija majka bila zavijena u crno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija