• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

27.02.2021

12:56

PONEO JE 16.000 EVRA I OSTAVIO TELEFON KOD KUĆE Jedan detalj ukazuje da je nestanak trenera povezan sa Veljom Nevoljom, SADA JE U VIKENDICI OTKRIVEN UŽAS

Vesti

PONEO JE 16.000 EVRA I OSTAVIO TELEFON KOD KUĆE Jedan detalj ukazuje da je nestanak trenera povezan sa Veljom Nevoljom, SADA JE U VIKENDICI OTKRIVEN UŽAS

Podeli vest

Policija sumnja da su u štek vikendici koja pripada Veljku Belivuku zvanom Velja Nevolja pronađeni ostaci Jova Kecmana (51), fitnes trenera iz Beograda kom se svaki trag izgubio prošle godine.

Prema nezvaničnim informacijama beogradskih medija nađeni DNK materijal je na veštačenju, a od članova njegove porodice Jova Kecmana uzeti su DNK uzorci, pa će se poređenjem utvrditi da li je reč o pedesetjednogodišnjem treneru.

- Na jednoj od lokacija koja je detaljno pretresana posle hapšenja kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, pronađeni su ostaci za koje se sumnja da pripadaju nestalom treneru. Od članova njegove porodice uzet je DNK kako bi se uporedio s pronađenim dokazima - rekao je izvor.

Mile Kecman, otac nestalog Jove, potvrdio je da su ga pre nekoliko dana posetili pripadnici policije, ali je rekao da rezultata još nema.

Foto: nestalisrbija.rs

Jovo Kecman

- Dolazili su ovde kod mene iz policije i uzeli su mi DNK materijal, rekli su da će mi se javiti, ali ništa novo još nema, čekam... Nikako nisam! Moj sin nikad nije bio kriminalac, niti je ikad imao ikakve veze s Partizanom, nije ni na utakmice išao - rekao je on.

Od prvog dana kada je Jovo nestao, 24. septembra u Malom Mokrom Lugu, inspektori sumnjaju u povezanost Belivuka sa ovim događajem.

Kecman je kobnog dana ocu rekao da ide da se vidi sa drugom, sa sobom je poneo 16.000 evra, a mobilni telefon je ostavio kod kuće. Više se nikada nije vratio.

Kecmanov otac ispričao je ranije za "Blic" da se njegov sin desetak dana pre nestanka ponašao čudno, da je rekao da ima problem koji mora da reši, ali da mu nije ispričao o čemu se radi.

Inače, kad god bi Belivukova ekipa ušla u sukob sa nekim i odlučila da je vreme da "bude smaknut", to je radila na isti način. Prvi korak uvek je bio namamiti žrtvu da krene na sastanak i da za to nikome ne kaže.

Da bi ovo najlakše sproveli u delo, a da žrtva ne prijavi policiji ili povede pomoć, do svoje mete uvek su dolazili preko prijatelja. Neko iz Belivukove ekipe ko poznaje žrtvu pozvao bi tu osobu na tajni, "vrlo važan" sastanak.

Smernice su bile iste: "mobilni telefon ostavi kod kuće da nas ne bi presluškivali, dođi taksijem na dogovorenu lokaciju"... Kao jedna od šifri za sastanak bila je "idem da pogledam (ili kupim) auto". Nekoliko porodica nestalih mladića ispričale su policiji da su pre nestanka telefon ostavili kod kuće i rekli da idu s prijateljem da pogledaju kola. S tih sastanaka nikada se nisu vratili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija